Bernanke de bizi TOKATLAYABİLİR bu ara forumda TOKAT ve TOKATLAMA çok popüler ;)
Printable View
Bernanke de bizi TOKATLAYABİLİR bu ara forumda TOKAT ve TOKATLAMA çok popüler ;)
bende bekleyenlerdenim.Kararsızlığım sürüyor napsam bilmiyorum.
ben bilerek emin yorum yapamıyorum şuan ne olacağını bilen varsa asistanı olurum,toyotasını 106 gti ile takaslarım.Sonra mekanını kurşunlar benzin döker yakar sonra mekan sahibi adamdan özür dilerim falan yani :)
Eyvallah Abi :)
Şu ne olur bu ne olur Altın dolar parite borsa konuş anlat sabahtan beri yemin ederim usandım.Ofiste kuyumcu müşteri,dövizci müşteri,spekülatör müşteri eş,dost,hısım akraba altın sordu bugün sağolsun :).Teknik bilgi vermeyeceğim ki bu 2 gün beş para etmez teknik.Ben altınımı birazdan satıp düşmesini bekleyeceğim.Yine söylüyorum bu hareket daha fazla kar elde etmek için yoksa. Altına yıl sonu 102 diyorduk(Altın 89du ah sarı kız vah sarı kız çekiyordu herkes) yukarı revize yaptık hedef fiyat olarak zaten.
Düşüşe geçdi yine..Bozsam mı ki 6 lira kar var..
Kimse yanlış anlamasın hepiniz abimsiniz kardeşimsiniz de ben oraya nal gibi yazmışım ben altınımı satıyorum diye sonrasında pmle Tayfun altını ne yapalım demek ne kadar mantıklı allah aşkına ya herkese tek tek en hızlı şekilde cevap yazmaya çalışıyorum da lütfen biraz okuyalım sonrasında sormak istedeğiniz herşeyi sorun yine ;)
bende sattim gitti.artik dusus icin beklemedeyim ;-)
bu kadar basit işte ;)
Düşerse düğün bayram çıkarsa yapacak birşey yok.Risk yönetimi denen üniversitelerde kürsüsü olan konu bu kadar basit.Daha düşük ihtimalli olan terci edilir gerisi beklenir ve görülür.Efendimiz(SAV) tevekkül konusunda çok kez değinmiştir,bu olay bizim zaten fıtratımızda mevcut.Deveni sıkı bağlayacaksın ondan sonra Allah'a yalvaracaksın.
iyi akşamlar arkadaşlar :) bugün ofiste değildim,200km yol yaptım eskihisar,topçular,yalova, esenkent, armutlu ve geri dönüş :) ilgilenemedim. gün içinde çıkıp akşam düşmüşüz. büyük gün yakın, herkese bol kazanç
herkese günaydın bugün kritik gün aylarca beklenen dananın kuyruğunun bir süre yerinden ayrılacağı bir gün :)
umarım herkes doğru kararlar verir ve hepimiz için kazançlı olur
günaydın arkadaşlar :) çıkardım elimdeki altını.. hadi hayırlısı
okuyorum yazılanları acaip kararsız kaldım bende iki ucu degnek:)
ilgilenecek durumda olsaydım valla suan bende satardim.
neyse yapacak birsey yok,dursun.
ben geçen bir yükseldiğinde sattım valla artık düşmesini bekliyorum :)
fed qe3 e he derse 1800 1900 e yolu var
ama gerekirse yaparız ya da şu an düşünmüyoruz derse 1670-1620 net diyo danışman firmalar
typh10 arkadaşın düşüncesine katılıyor bende bgn geçiştireceklerini düşünüyorum
ama bi danışmanlık firmasına göre bgn tahvil kararı söz konusu oluabilir ve altın bi miktar 1750 bandına kadar yürüyebilir fakat hemen ertesinde qe3 gelmediği için yine 1670-1620 bantlarına gevşeyebilir
yani benim anladığım %70 qe3 gelmeyecek ve bir miktar değerlemenin ardından 1620ye yol alınacak
fakat çelişkiye düştüğüm nokta amerikanın önde gelen büyük yatırım kuruluşları qe3 geliccek yönünde sinyal vermiş
açıklama saat 15.30 damı? geçen seferki gibi bizi önceden biraz daha aydınlatabilirse typh10 arkadaş sevinirim :)
yahu çok klasik bir soru olacak ama; geçen seneden 106 liradan almıştım külliyen zarardaydık şimdi 99- 100 civarına çıktı bozdursammıki acaba? zararın neresınden dönersek kar dır diyip?
FOMC toplantı metnini bugün TSİ 19:30'da, işsizlik, enflasyon ve faiz kararını ise 21:00'de açıklayacak.
bloomberght alıntı.