Murat Abi,başta İbo ve aristokrat garsonları yolumuzu gözlüyor.Ne zaman şereflendireceğiz İboşumun mekanını :)
Printable View
Murat Abi,başta İbo ve aristokrat garsonları yolumuzu gözlüyor.Ne zaman şereflendireceğiz İboşumun mekanını :)
euro dolar için beklentiler ne olabilir typh10 kısa vadede dolar için yükselme söz konusu olabilir mi?
81 sinir.77 alt sinir.
31 ustu,35 olur ama 28 e dusmesi daha muhtemel.
İboya gidelim,hatta mac gunune denk getirelim ;)
tarım dışı istihdam ve işsizlik oranı verisi olumlu geldi, ons 1685 lere gerileri :)
Eylülden buyana altın nası bi grafik izledi?Düğün sonrası bozdurmamakla kardamıyız zararda mı?:D
satma satma :)
data geldi ne oldu?7,9 bekleniyordu işsizlik %7,7 geldi.E altın düştü niye arttı.Armut düşürme operasyonuna telaş ile aldanana geçmiş olsun.Herkes alıyor arkadaşlar herkes deli gibi long olma peşinde.Fed toplantı sonrasında herkes bir vtec bekliyor benden söylemesi.Bol kazançlar
aynen çok iyi sayılabilecek veriler geldi ama altını düşüremedi altın dibe doymuş gibi görünüyor
haboww harbi 1700 e geri gelmiş :)
Ben hiç anlamadığım için takip edemedim , eylülde kaçtı , şu an kaç gramı?
Vtec altinda mi bekleniyor? Bur de bu vtec kac binde acacak?:D yani bu toplanti nezamandi? Hayk olarak aciklama bekliuoruz! Nerde bu devlet nerde bu millet nerde bu tek törki? :D:D
Bu arada yatirim yatirim diyoruz hep aklima Cem yilmazin lafi geliyor :D
Uzman: mevduatinizi nereye yatiriyorsunuz?
Yatirimci: saga :D
Uzman: Gecen sene nereye yatirdiniz?
Yatirimci: sola :D
Zuhahahaha :hehe:
Konu cok sessiz kaldi,piyasalar herkesin istedigi gibi herhalde bi guncelliyim bakalim belki hareket gelir:)
bugün ve yarın çılgın yükseliş bekliyorum.
Borsa varken altın da neymiş ya .Büyüme rakamı beklenenden %50 aşağıda geliyor yine rekor kırıyor.Bir patlatacaklar nerede bu devlet diye ağlamalar başlayacak
inşallah vafc den vteci üste çekmemişlerdir. açsın artık bian önce.
Kasimin sonlarina dogru ENKA icin 4 60 li seviyelerde yuksek ne zman dususe gecer diye beklerken bugun 5 20 gordu
borsa benide korkutuyor bana fazla şişti gibi geliyor