bence tam alım zamanı sonra tühhhh beeee dersinizben demişdim derim
![]()
bence tam alım zamanı sonra tühhhh beeee dersinizben demişdim derim
![]()
45 DC 511
Ersin VARDAR
Mapped by Speed...
Pis düştü dün satacaktım aslında bir araba alacaktım ama sahibiyle anlasamdık. 200 gr 106 den almıstım 50 gr da 96 dan şimdi böyle düştü araba bulursam satmak zorundayım. Kısa vadeli böyle yatırım işlerine girilmezmiş hele birde takip edemeyeceksen hiç girilmezmiş
1800$/ons'un altı alım için uygundur.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Son durum;
1800 göründü. Bakalım burada tutunabilecek mi???
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
100 ün altına düştüğünde almak uygunmudur 200 gr civarı almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir
Son durum;
1800 den alımlar geldi ama öyle aslanlar gibi değil. Eğer böyle devam ederse pek hayra alamet değil!
5 DAKİKALIK GRAFİK
NOT; Alım-satım tavsiyesi çok riskli bir şeydir arkadaşlar. Kimse bunun vebali altına girmez. Belki giren olur ma ben girmem. Hele 200grlamlar için. Ben alım yaparım, piyasa ters döner, kapatır çıkarım. Paramın %20 si gider, oralı bile olmam, çünkü bu para zaten gözden çıkardığım paradır. Ama senin arabanın, evin parasıdır, zor kazandığın para bir anda yarıya iner, insanın psikolojisini bozar, buna dayanabilir misiniz?
EDIT: 200gr. altın 20.000tl yapıyormuş, ben 200.000tl sanmıştımAma yine durum aynı, araba parası eder
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Son durum;
Alımlar canlandı biraz, run forest run
5dk grafik
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
yükseliş dewam ediyor emin adımlarla...
ALT 105,1730TL 105,9810TL
45 DC 511
Ersin VARDAR
Mapped by Speed...
ahh be zamanında almadık şöyle 2 kilo altın şimdi köşelik olmuştuk ama kafa basmıyorki işte
IMPOSSIBLE IS NOTHING
bgn sabah 103 ten aldım 30 gram şimdi kafam karıştı bozma zamanımı yoksa 107-8 leri görürmü yine pek iyi haber yok gibi duruyo herkes 2012 korkusundan bahsediyo ama almanya diğer euro bölgesine yardım yapacak galiba
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
hazine avcıları uyuyor mu?yoksa kazanmanın mutluluğuyla yazmaya zaman mı bulamadınız? nerde patlayacak bu yükseliş??
BBK90 CORSA OPC
110 a tutunmaya çalışıyor gibi ama bakalım geri gelme de olabilir piyasalarda tatile giriyor.Son gün cuma enteresan![]()
oynak bu altın işiben parayı iplige yatırdım ,ipler benim elimde
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)