93 ü gördüğüm anda çıkarıcam elimdekileri yeter artık :)
Printable View
93 ü gördüğüm anda çıkarıcam elimdekileri yeter artık :)
yönlendirmek istemem sadece kendi düşüncem.Satış için buralar iyi diyebilirim sadece.
Şuan için dolar yada euro alımına ne diyorsunuz ? Yoksa 92-93'den altın mı almak daha mantıklı ?
Peki siyasi durumlar olası Suriye müdahalesi Altının biraz daha bu noktalarda kalmasını sağlamaz mı FED'in QE'yi azaltması gerçekleşse bile ??
Altin anladigim kadariyla kapali kutu. Kucuk capli yatirim icin kisa vadede dolari tercih etmek mantikli midir?
74 ve 84 ten alımım vardı, özellikle 84 civarlarında hatırı sayılır bir alımdı bu, şuan kardayım fakat beklediğim süreyi göz önüne alırsak aslında başka bir şekilde değerlendirsem çok daha fazla karda olacaktım, bu sebeple biraz daha beklemeyi ve 100 civarlarına geldiği gelirse zaman satmayı düşünüyorum.
Şaun an itibari ile 95 tl oldu .
http://altin.doviz.com/
bu yükseliş nereye kadar devam eder ?
2 hafta once 78.70 den aldım suan 93,47 ama takıp etmekten sıkıldım anlık olarak cok zor bır durum sabah gore bıraz dustu. Eger dolara mudale gelırseki gelcek gıbı gozukuyor altın deger kaybeder.
Eylül sonu 110 görür diyorlar, fakat ben o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum.
http://www.shenturk.com/images/img0193.png
pc den masa üstünden anlık tabip için minidöviz. uygulması gayet güzel.
yanii ..??
Tcmb dolara müdahale ettiği anda elden çıkarmak lazım eldekileri .. Çünkü yakında girerler Suriye'ye eğer dediğin gibi fiyatlarsa piyasa..
Gerçi faiz artırmadan ne kadar etkili bir müdahale yapacaklar ayrı bir konu :confused: Neyse kahrolsun bağzı karpuzlar :))
p.tesi Halkbank ve Ziraat aracılığı ile kotasyona girip açığa satış yapacaklar.Erdem Başçı kendisi söyledi zaten.Ben kabul ediyorum dolar tl 2 üstü saçma ama merkez bankası'nın yaptığı yılbaşında kur 1,92 olursa kimse şaşırmasın açıklamasına gülüyorum sadece. Oraya gelmişsin bir şekilde TL'yi aslanlar gibi koruyacağız,biz bu dövizin belini kırarız söylemleri merkez bankası başkanına yakışıyor mu ya