40000 bütçe ile altın alacaksan bence günlük anlık takip edeceksin atıyorum 79 a düştü al 80-81 e çıktı sat yapacaksın bence
Printable View
40000 bütçe ile altın alacaksan bence günlük anlık takip edeceksin atıyorum 79 a düştü al 80-81 e çıktı sat yapacaksın bence
Abi işte onu hiç takip edemem çunku tam seans saatleri benim uyku saatim :D gece çalıştığım için takip edemem :/
sen kıbrısta şöyle güzel böyle güzel clubler var diyordun değilmi : Hihih: Lan o benim 1 senelik emeğim bırıktırene kadar kaç defa uykusuzluk yuzunden elımı tost makınasına bastım biliyormusun :D
altın için hala beklenen 1180 ons seviyesi var.Sabırlı olunabilirse güzel alım seviyeleri gelecektir.Bu seviyelerden almak üzebilir arkadaşlar
O hesapların Allah.... Geçen sene babam aynısını yaptı denizbankla. 1 sene sonunda yatırdığı paranın aynısını geri aldı 2.000 tl kar edilmiş altındaki düşüklüğe rağmen öyle dediler böyle dediler, o 2.000 tl kestiler. dua edin paranızı kurtardınız dediler. :D o yuzden gram altın alıp kasa da saklamak istiyorum
ABD öncü göstergeleri çok güçlü+borç tavanı için anlaşma (gayri resmi) sağlandı.
Aralık ayı tahvil alım miktarını düşürmek için çok uygun.Ons 1180-1152 yolcusu.(YTD)
Bol kazançlar.
Al sat işleminde forex en getirisi yüksek yatırım aracı ama imkanlar o kadar kolay ki kazanç için aç gözlülük yapıp tüm paranı kaybetmen çok kolay.
Örnek. 600 usd lik yatırımla 500 usd kar yaptım. Aç gözlükten tüm paray ( 1000 usd) altına yatırdım. Nerdeyse batacaktım. Şimdi 180 usd zarar kaldı altın daha üda düşerse kazanç artacak
adam demiş hacı :D
B Tipi Likit Fon Candır , :D
bu ne zikim piyasa arkadaş, hiçbirşeye güven yok...
euro 2.70 di 15 gün önce gireyimmi girmeyeyimmi dedim,
2,69 psikolojik sınır dedim, bekledim
2.81 oldu :D
kendi kendine psikolojik sınır oluşturan ulvi...
yazık oldu (:
1235 seviyelerinde altın.
altının 104 lirayı görme ihtimali var mı birdaha?
yandık ozmn.
peki kaçlarda bozdurursam avantajlı olur.
05 ekim 2013de evlendim ve altının en yüksek oldugu gündü.
ve sonra bozdurmak için hep bekledim ama artık yükseleceği yok anlaşılan. kendime nasıl bi hedef koymam lazım bozdurmak için. örn. 88lirayı bulursa bozdur gibi.
kıtalar arası bir savaş çıkması gerekir ya da ABD ekonomisinin çökmesi gerekir. Dünya ekonomisi 75 Trilyon Dolar, ABD ekonomisi 15 Trilyon Dolar yok Çin geliyor yok Çin geçiyor dedikleri Çin ekonomisi 6 Trilyon Dolar.Düşünün işte dünya ekonomisinin %20sinin iflas etmesi lazım ancak 107 olur altın.