tuyo yok ama iyi bir ekonomist grafikleri ve verileri takip ederek pozisyon alıp kar-zarar noktalarını belirleyerek kazanç elde edebilir
bunun için ciddi tecrübe gerekiyor ama
forumda emtia yatırımından para kazanan insanlar var
tuyo yok ama iyi bir ekonomist grafikleri ve verileri takip ederek pozisyon alıp kar-zarar noktalarını belirleyerek kazanç elde edebilir
bunun için ciddi tecrübe gerekiyor ama
forumda emtia yatırımından para kazanan insanlar var
Bende zamanında Cumhuriyet altını : 630 Tl almıştım,![]()
Altın karaya vurdu! - Ekonomi Haberleri - Bursadabugun.com
iyice boka sarmaya başladi![]()
bence bekleyin yükselicek ons fiyatı 1300 altında fazla kalmaz ülkemizde usd yüksek olduğu için altın iyi para edecektir
maaş yatsın biraz alıcam bende 80-84 arası alım için iyidir![]()
80*** den alın 82*** den satın ya çokmu zor..
fazla açılmadan güvenli sularda kalın .
her hafta bu şeklde zaten son 1,5 aydır
illa çok kazanıcaz diye bişey yok çok yükselicek çok kazanıcaz umudundan vaz geçin 3 kere yaptınmı zaten 87 den satmış gibi oluyorsun.
Dr.Ecu AntaLya
79 dan alıcaktık gec kaldık aslında 79-78 gordu yakın zamanda simdide bozsaydık yeterliydi =)
BOZBEY
obaa düşecek mi diyorlar yani amk kime güvenecez
gerçi ben her türlü bataktayım gr değilde çeyrek var bende
1251 seviyelerine düştü. Düşüş orta vadede (3 ay civarı) 1150 civarına düşmesi bekleniyor. Yatırımları ona göre yapın.
bu arada beyler ben altın işlemlerini gram cinsnden yapı krediden yabıyorum
ama al-sat fiyatları arasındaki fark yuksek
doviz işlemlerni yapabilecegim guvenilir hangi platformları kullanabilrim
BOZBEY
öncelikle selamlar 1 saat önce 2007 combom vardı onu sattım ***** araç fiyatları çok yüksek o yuzden hıc araba almayı dusunmuyorum uzun süre elimdeki birikmişle beraber 40.000 yakın param var sizce altın alayımmı ? Allah hastalık falan vermezse en az 1 sene hiç bozdurmam 1 sene içinde yukselişe geçermi ? siz olsanız nasıl bir yatırım yapardınız ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)