acıkcası bana cok mantıklı gelmedi 2.bi dalga olupta 120leri görmesi o biraz piyasayı canlandırmak için söylenmiş bi varsayım olabilir ortalık karısır ya bu kadar yükselmeye
Printable View
acıkcası bana cok mantıklı gelmedi 2.bi dalga olupta 120leri görmesi o biraz piyasayı canlandırmak için söylenmiş bi varsayım olabilir ortalık karısır ya bu kadar yükselmeye
parsayı vuran vurdu zaten,bıraz gec kaldık ama şöle bıseyde var yarın koçak goldun sahıbını arıycam,buyuk bi fırma oldugu ıcın onun sozune guvenıp yatırımımı ya satıcam yada elımde tutucam ocaga kadar..yazarım buraya yarın,yatırım yapmak ısteyenlere belkı yardımcı oluruz..
son durum nedir? altın alımı yapıcam..
bu saatten snra altın alınmaz cok pahalandı :D
bi durum biraz yükselsinde kar yapalım satmatın hemen :)
bu işin bilirkişisi yok :)
aynen arkadaslar,kimse bu işin ne olacağını bilemez,bizimkisi bıraz şans işi,ancak adamlar bu işe senelerini verdikleri için,tahmınlerı o yönde..siz yinede temkinli olun,kimsenin lafıyla hareket etmeyin derim ben..
82 den aldık bız suan kacta
bende mesela 90lara kadar gerileyip hızla 110lara kadar yükseliceğini düşünüyorum alım arttıktan sonra
:D hanımın altınları var elmi koysam :D
Arkadaşlar altın takı bozdurmak istiyorum bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekiyor en sağlıklı fiyatları nerden alabilirim.