Bugun altinane oldu yurtdisinda ne gi. Gelismeler war disardayim takip edemiorm
Printable View
Bugun altinane oldu yurtdisinda ne gi. Gelismeler war disardayim takip edemiorm
Yurtdisindaki gelismeleri bende tam bilmiyorum ama gece çin piyasasi acildiginda 97-98 civarindan acmisti belliydi bizde de boyle acacagi aslinda.
Dolarin az da olsa dusmesinin de etkisi var..
Simdi acaba millet dolardan kacip altina gelir mi aklimda ki soru o benim :)
bugün altına uf oldu
merkez bankası dövize parmak attı galiba etkisi altına da yansıdı
Şu an ki gidişat sabah 97-98 seviyelerinden açılacak gibi gözüküyor gün içinde de bu artışın devam etmesini bekliyorum açıkcası :)
huopp nolur bu altın ?98 den aldık bı mıktar ıyımı yaptık kotumu bılemedım...
ben bu altına lanet ettim, kesinlikle başabaş noktasına girdikten sonra internet üzerinden alım satıma bulaşmıycam. ben 100'den aldım, ha arttı ha artacak derken, şimdi de doları yere çakdılar. gidip kuyumcudan alıp, bir kenara atılıp unutulacaksa alınır ama internet bankacılığından alınınca insanın eli ayağı rahat durmuyor.. :)
3 haftadır 96 97 98 çakıldı kaldı, 99 dan aldım 1 kere 101 gördu bıdaha yok, benimi bekliyodu ne mılletede sebep olduk :D
yanlış ata oynadık desenize ozaman :D
1920 usd/ons seviyesinden 1500'lere düşünce millet gördü ki, altın da spekülatif olmuş. Ayrıca şunu da gördü ki, her tahmin yalanmış. Altın uzun dönemde artar, artar artmasına da ne kadar uzun sürede? O süreçte o parayı faize bağlasan belki daha iyi getiri yapacak. Kısa dönemde kar yapma hedefiniz, niyetiniz varsa kesinlikle ama kesinlikle bulaşmayın. Bir de alım satım farkından bankaları daha da zengin etmeyin. Atın parayı faize, garantili geliriniz olsun, ondan sonra manevi güzellikleri keşfedin.. :)
beyler altına girsek mi napsak ya :) gidişatı nasıl görüyosunuz üstadlar bi fikir verin bakalım
Ocak'a doğru artış bekleniyor
Valla haftayı güzel bir yükseliş eğrisiyle kapamıştık bu hafta 105leri falanda görsek çok hoş olacak :D
ocağa 120 bu insana altın aldırtır borca harca girip ama ya cıkmazsa o zaman şapa oturdugumuzun resmidir işte :D
Yalnız şöyle de birşey var 120tl gr demek şu günki dolar kuruyla 2029$ ons demek bence biraz uçuk bir hedef :)
azını yirim :D
aman kardeşim benim sözümle öle bi işe girmeyin..keza bizde arkadasımızdan duydugumuzu yazdık,patlarsak fena patlarız allah sonumuzu hayır etsın :)
aslında cok ucuk degıl,***** türkiye'deyiz ne olur bilinmez,ancak insanında bi aceba dıyesi gelmiyo değil hani :S