AB üyeleri ülkelerin maliye bakanlarının yapacağı toplantının iptal edildiği söylentisi sonrası dün akşam yukarı yönlü hareketlenme oldu fakat doların aynı doğrultuda düşmüş olması gram fiyatının artmasını engelledi.
Ons 2 günde nerdeyse 100$ arttı 1615lerden 1715lere geldi.
Ama dolar 1,890lardan 1,760lara geriledi.Benim anladığım kadarıyla dolar arttıkça altın düşüyor yatırım olarak bahsediyorum diğer yandan dolar düştükçe altın fiyatı da düşüyor onstan dolayı..Ama dolar bu seviyede sabit kalırsa altın alımları artabilir 1800leri tekrar görebiliriz diye düşünüyorum..
psn: DAGHAN26
bu merkez bankası oldugu surece artık altın herhalde cıkmaz. bizde zararımızla kalırız görün bakın.......
Scorpion TypeR
merkez bankası doları uygun seviyede tuttuğu için altının fiyatında artış olmuyor evet bu doğru.
--fakat altın artacaktı
---altın 120 lira olacaktı
diye inandığımız için,
MAŞALLAH ülke krize girsinde banane altın artsın bende köşe olayım derdindeyiz milletçe
ne güzel ya-ne güzel.
hiç bi manipülasyona provakasyona gelmeyen ve cebinde parası olan bi kitle vardı.. gözünü o paraya diken akbabalar Altını kıpraştırıp sağlam yatırım aracı hesabı bu kitleye parıltı verdiler..
pek işim olmaz altında v.s. bilmiyorum yanlışmı tespit etmişim.. yakınımdan bikaç kişi de tecrube edince boyle geldi bana..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Akşam FED toplantısı varmış. Çıkacak sonuç gidişatı etkilicek diyorlar. Fed sonrası altının yükseldiğini pek gören olmamış (forumlarda yazılanlar böyle). Bunlardan biri bana denk gelmişti zaten. Bi aceleyle alım yapmıştım. Meğerse o gün fed toplantısı yapılacakmış. Sabah uyandıp kurlara baktığımda baya bir zarardaydım![]()
yatirimcilardan birazda vatana destek vermesini rica ediyorum
Adres Van
Experience is what you get when you don't get what you want.
Geçen cuma 96 dan aldım. Saolsun dolar düştükçe düştü. Yinede bu sabah 1 lira karla çıkardım elimden. Dolar 1,80lerde olsaydı tadından yenmezdi şimdi.
nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hayret valla
adamların işi bu-aylık 15-20 bin tl maaş alıyorlar-ama onlar bile bu kadar net konusamıyor helal valla
d)hiçbiri
eğer ufak ufak biriktireyim bozdurmayayım-yatırım olarak atıcam bir kenara diyorsanız altın alın tabiikide.dursun akmaz kokmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)