Avrupa borç krizine yönelik endişelerle altın 1800 dolara dayandı. ABD'li ünlü yatırımcı Jim Rogers, altının önümüzdeki yıllarda 2 bin 400 doları göreceğini öngördü.
'Altın 2 bin 400 dolara çıkacak' - Finans- ntvmsnbc.com
Avrupa borç krizine yönelik endişelerle altın 1800 dolara dayandı. ABD'li ünlü yatırımcı Jim Rogers, altının önümüzdeki yıllarda 2 bin 400 doları göreceğini öngördü.
'Altın 2 bin 400 dolara çıkacak' - Finans- ntvmsnbc.com
cok iyi oldu yaa 103ü gördü
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
tatil günü oldugu için olabilir dünya piyasasını baz alıyor şöyle bi 105-106 olduktan sonra bi kaç günlüğüne 96-98e düşse sonra alıp basını gitse ne güzel olur![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
düz adam yorumu yapıyorum;
avro sıçarsa ki sıçar. işte o zaman yine güvenilir liman altın olur ki avrupa'dan bahsediyorum. direk uçuşa geçebilir.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
altın 100 şuan.. ee napalım sizce satmayıp bekliyelim mi? satalım düşmesini bekleyip bidaha mı alalım.. satıp yeter diyip kenara mı çekilelim altın işinden?
yok dediğimde 102 küsürlerdeydi![]()
gün içinde hiç takip edemedim 1 lira artışla kapamış gün içinde tavan yapmış sonra düşmüş. Ne olacağı hiç belli değil ama ab nin durumu çok sakat. İrana karşı saldırıcaz vs. herkes birbirine birşeyler sallıyıp duruyor zaten son 1-2 yıldır belli ülkeler yüklü miktarda altın rezervi biriktiyor. Altın rezervi genelde savaş hazırlıgında yapılır bilindiği üzere. Olası bir savaş durumunda yükseleceği kesin bence ama tabi ondan öncede yükselebilir yılbaşında onsu 2000 diyor bir çok kesim.
Rogers: Altın satmayın, altın alın
ABD'li ünlü yatırımcı Jim Rogers, "Önümüzdeki 10 yılda daha da yukarıya gidecek. Yatırımcılara altın satmamalarını, altın almalarını öneriyorum” dedi.
Rogers: Altın satmayın, altın alın - Ekonomi Gündemi- ntvmsnbc.com
İyimi ettim kötümü ettim bilemem ama üstünden harcanmasın diye aldım bugün cumhuriyet...Yarım yarım aldım 334 ten....Cumhuriyet i güncel takip edebilecğeimiz bi site vss varmı?
Benim fikrimi sorarsan erken davranmışsin alım yapmakla önümüzdeki günlerde düşüş trendi beklenmekte ama kısmet bi işler
açıkçası en çok üzerinden harcanmasın diye aldım.Yoksa grafik tablettir mazottur faredir telefondur derken gidiyodu.Cumhuriyet altınının takibini yapabileceğim güncel bi site varmı bildiğiniz?çünkü farklı sitelerde enteresan enteresan rakamlar var ne alış ne satışta benim rakama benzemeyen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)