valla bu işler öyle abi,
nekadar zamanda bozdurmayı planlıyorsun ki, bas bas bağırıyoruz kısa vadede altına yatırım yapmayın diye,
unut abi o parayı çıksın aklından :D 1 sene sonra nekadar kar yapmışın onu hesapla.
Printable View
valla bu işler öyle abi,
nekadar zamanda bozdurmayı planlıyorsun ki, bas bas bağırıyoruz kısa vadede altına yatırım yapmayın diye,
unut abi o parayı çıksın aklından :D 1 sene sonra nekadar kar yapmışın onu hesapla.
Arkadaşlar altın alacaklar beklesin diyorum tekrardan:)Fazla asılmıyorum sonra işin vebali var:D
bu parayı bir arkadaşıma vermiştim.. ev alıp-satan arkadaşıma.. sattığı evden kar verecekti.. temmuzda verdim parayı, adam evi ancak geçen hafta satabildi.. 1 milyar kar alabildim sadece :D
o gün (temmuzda) altın alıp, geçen hafta satsaydım 3 milyar karım olacaktı..
hafif bir yukarı kıpırdanma var.. 93,500 den 93,870 e çıktı.. alanlar var sanırım :D
ulen yeminimi bozup Borsaya başlayacam tekrar.. bozdurmayın yeminimi uleeeennn :D :D
7 gram aldım kendimce 94,75ten bakalım ne olucak 2 aydır el sürmüyodum bu son düşüş çok cezbetti.
inmeye başladı yine... 93,7300 ..
www.doviz.com
ozaman ceco altınları satsın :hahaha:
Uzun vadede kazanırsınız. Bekleyin bi 10 sene :D:D:D
http://img141.imageshack.us/img141/286/15ps5mq.png
1 yilden erken bozmam şayet alirsam..
bikaç görüşme yaptim bu işten anlayan tanidiklarim ile.
sanirim 90'a inene kadar bekleyecegim..
Lio Yağ sanayi iflas edip 2.5 milyar girince borsayı bırakmıştım.. :)
yıl 2006 şerefsiz mecnur Lio'ya bir girdi, kağıt güm güm düşmeye başlamıştı.. hey gidi günler hey..
Borsa da Halkbank ın tam zamanı aslında , 9.90 larda geziyor 2-3 aya 11-12 leri görür diye düşünüyorum :)
Sağlam bir kaynaktan alıntı yapıyorum havadan kişilerin sallamasyon fikirleri değil ücrete tabi finans danışmanı görüşüdür.Mesleğim sebebi ile sürekli takip etmek zorunda oluyorum.Sizinlede edindiğim bilgiyi aşağıda paylaşmak istedim
Alıntı:
Çünki Çin henüz altın satışına gitmedi.Sanayi verileri durağan. Altın işlemlerine kısıtlama getirdi ve bu çinde 2008'den buyana en büyük satışları getirecek. Bu sebeple altından avrupalı çıkıyor...
Alım yapan arkadaşlar dikkatli olmalılar... Beklemek gerekir.
Elinde altın olan arkadaşlar için şu an öngörülen 2012 ilk çeyreği 110 tl seviyelerine ulaşacağı görüşüdür.