5 20 den sattıgım kagıt 1 saatte 5 36 oldu bakmak istemiyorum daha ama durmadan psikolojik bakıyorum:)
Printable View
5 20 den sattıgım kagıt 1 saatte 5 36 oldu bakmak istemiyorum daha ama durmadan psikolojik bakıyorum:)
borsa ile ilgili ayrı bir konu açılsa da orada konuşsak :)
İlk işim bir aracı kurumdaydı.Hiçbir iş yapmıyordum.Saat 14:00'dan sonra etiler home store'a arkadaş ile gidip kahve söylüyorduk içerdik.Sonra şu kağıt aşağı bu kağıt yukarı konuşuyorduk biraz yüksek volume ile tabi..Herkes tüm dikkat bizi dinler sağa sola emirler verirdi.Spekülasyonun kralını yapardık heyy gidi günler be :)
Arada nüans farkı var.Geçen sene sert dille rejectlemişlerdi şimdi o kadar keskin konuşamıyorlar.Ben düşüş olsa bile sert olmayacağını düşünüyorum.
Ne zaman bu FED toplantısı ? Perşembe mi ?
tayfun peki şuan 94 civarında. inme olasılığı nedir ve nereye kadardır gram tl bazında ?
Draghinin açıklamaları,FED Beyanatı,Tarımdışı istihdam ve ABD işsizlik oranı etkenlerini düşündüğümde pek de aşağıya gidecek gibi gözükmüyor.İnerse en fazla nereye gider sorusunun cevabı 1535'dir.Oradan toparlanamazsa 1400ler hatta 1300lere kadar yolu var.
Günaydın millet
Günaydın herkese..
Bakalım FED nelere karar verecek.. Gazamız mübarek olsun..
Piyasalar nefesini tuttu bekliyor - Bloomberg HT
okula gittim sabah.4 dersimi de vermisim 87 ortalama ile 3 ders ve doktora tezi sonra kalk Bernanke dayi ben geciyorum direksiyona:).Altin icin 1650 beklentim devam ediyor biraz daha calisip günü yorumlayacagim.
Hadi hayırlısı.. Şimdi Bernanke Reyiz düşünsünnn :)
hindistan dispo(zorunlu karsilik) oraninda indirim yapti.Altin icin pozitif gelisme.Risk istahi dusuk tahvil getiri orani USD icin sifira yakin seyrediyor.1. Dunya savasi sonrasi ortaya cikan ekonomik buhran öncesi duruma dogru gittigimizi Bernanke de biliyor Draghi de.Keynes ne demisti?Bir kisiye para verin cukur kazsin baska birine para verin o cukuru kapatsin.Bu gibi dönemde tasarruf degil harcama tesvigi yapilir.Seve seve basacaksiniz o parayi
yarınki açıklamalar can yakar,sarı kız yine dansözluğe başlar
açıklama öncesi bu kadar oynaksa sonrasını düşünemiyorum..
93,7 den bi miktar topladım bakalım yarın nolacak :beuj:
teknik analiz 1629 geçilmedikçe yön aşağıya diyor.1629'u kıramadıkça konuşmaya da gerek yok.Kar satışı yiyor sürekli.Açıklamalar geldikçe durum değerlendirmesi yaparız gün içerisinde.
varmı bugun birşeyler