ben yarını bekleyeceğim. durumlar ise şu finansbank sanal altın veriyor gram hesabı. citibank ise ak altının altın fonlarını önerdi. ama yarın duruma bakacağız. yarın olmadı cuma olmadı bu ara ı ıh.
ben yarını bekleyeceğim. durumlar ise şu finansbank sanal altın veriyor gram hesabı. citibank ise ak altının altın fonlarını önerdi. ama yarın duruma bakacağız. yarın olmadı cuma olmadı bu ara ı ıh.
yaw arkadaş, amerikan yatırım şirketlerinin yorumlarını okuyorum, yerli basını okuyorum. yazan şey altın fiyatında bir düzeltme olacağı yönünde. ama yine de bunun %10 gibi büyük bir düzeltme olmayacağını söylüyorlar. Düzeltmenin kaynağı da fed başkanı. Ama danışmanlık şirketlerine ne kadar güvenilir belli olmaz 2011 ocak tahminlerine göre, çoğu şirket altın ons fiyatını 2011 yılı için max. 1600 usd olarak tahmin etmişti, şu anki durumu ortada.
altın fiyatı milyar tane sebepten etkileniyor. japon borsasında hisse senedi satışından tutun da, bolivyadaki altın talebine kadar. ancak uzun vadede değer kazanacağı kesin. benim tahminim filan yok ama artması lazım, yoksa sakatlardayız.eğer fiyatı artarsa birazcık, zararımı kapatmayı düşünüyorum, sonrada altını satıcam. ve bu düzeltme operasyonunu beklicem. 1700 gibi seviyelere inerse, tekrar altına hücum.
![]()
BBK90 CORSA OPC
Altıncılar dikkat.
EDIT; altında şatışlar geliyor şu an.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Kaçırdım, alamadım diyen arkadaşlar için altında dampingli fiyatlarrrr. Şimdi buradan yukarı döner ve 2000 ler görülürse herkes; "-tüh be 1800 den almadım, alsaydım .........." diyecektir.![]()
Neyse şaka bir yana 1800 lere çok yaklaştı ve 1800 bir çok açıdan önemli bir seviye. Bakalım tutunabilecek mi? Tutunamaz ise satıcılara açıkçılar ve panikleyenler eklenebilir.![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
altından koseyı donmek ısteyenler dugun yapsınbak ben yaptım sımdı 654 tane ceyrek altını ne yapıcam bılemıyorum.? allahım herkesın derdı kendıne ıste
![]()
panik yok, eylül'de hindistan'da düğün mevsimi başlıyorşaka bir yana panik satışları başladı. şu anda 1790, kesinlikle artacak
BBK90 CORSA OPC
altınla ilgilenenler durum kötü baya, bence yaklaşmayın.
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
103ten 3gr 110dan 2gr var elimde su anlik zarardayiz dogal olarak ama ne diyorsunuz cikar mi iner mi simdi bozdursak uzulur muyuz?
psn: DAGHAN26
Çok iyi bir karar şuan ki duruma göre. Rüzgar bugün kuzeyden esiyor, yarın ne olacağı bilinmez
EDIT; Alıcılar gelmeye başladı dampingli fiyatlardan ve düşüş duruldu. Bir miktar da tepki geldi. Durulmada kısa vadede ciddi kar eden açıkçıların karlarını realize etmek için alım yapmalarının da etkisi büyük. Bakalım alıcılar ne kadar istekli olacaklar. 1800 üstüne atabilecekler mi??
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
ee ben dün 108,5 den aldım ufak bir miktar tadımlıkallahtan 52,8 den aldığım paşalar gibi duruyor çok şükür
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)