ben yarını bekleyeceğim. durumlar ise şu finansbank sanal altın veriyor gram hesabı. citibank ise ak altının altın fonlarını önerdi. ama yarın duruma bakacağız. yarın olmadı cuma olmadı bu ara ı ıh.
Printable View
ben yarını bekleyeceğim. durumlar ise şu finansbank sanal altın veriyor gram hesabı. citibank ise ak altının altın fonlarını önerdi. ama yarın duruma bakacağız. yarın olmadı cuma olmadı bu ara ı ıh.
yaw arkadaş, amerikan yatırım şirketlerinin yorumlarını okuyorum, yerli basını okuyorum. yazan şey altın fiyatında bir düzeltme olacağı yönünde. ama yine de bunun %10 gibi büyük bir düzeltme olmayacağını söylüyorlar. Düzeltmenin kaynağı da fed başkanı. Ama danışmanlık şirketlerine ne kadar güvenilir belli olmaz 2011 ocak tahminlerine göre, çoğu şirket altın ons fiyatını 2011 yılı için max. 1600 usd olarak tahmin etmişti, şu anki durumu ortada. :)
altın fiyatı milyar tane sebepten etkileniyor. japon borsasında hisse senedi satışından tutun da, bolivyadaki altın talebine kadar. ancak uzun vadede değer kazanacağı kesin. benim tahminim filan yok ama artması lazım, yoksa sakatlardayız. :) eğer fiyatı artarsa birazcık, zararımı kapatmayı düşünüyorum, sonrada altını satıcam. ve bu düzeltme operasyonunu beklicem. 1700 gibi seviyelere inerse, tekrar altına hücum. :icon_tup:
Altıncılar dikkat.
EDIT; altında şatışlar geliyor şu an.
Kaçırdım, alamadım diyen arkadaşlar için altında dampingli fiyatlarrrr. Şimdi buradan yukarı döner ve 2000 ler görülürse herkes; "-tüh be 1800 den almadım, alsaydım .........." diyecektir. :) :)
Neyse şaka bir yana 1800 lere çok yaklaştı ve 1800 bir çok açıdan önemli bir seviye. Bakalım tutunabilecek mi? Tutunamaz ise satıcılara açıkçılar ve panikleyenler eklenebilir. http://b1108.hizliresim.com/11/8/24/13752.png
bu 1800 geriye dogru kırılırsa nerede durur ?
altından koseyı donmek ısteyenler dugun yapsın:) bak ben yaptım sımdı 654 tane ceyrek altını ne yapıcam bılemıyorum.? allahım herkesın derdı kendıne ıste:)
dün 108,36 aldım bugunku gelinen sevıyeye bak,beklıcez artık semsıye acık !!!!!!
panik yok, eylül'de hindistan'da düğün mevsimi başlıyor :) şaka bir yana panik satışları başladı. şu anda 1790, kesinlikle artacak
altınla ilgilenenler durum kötü baya, bence yaklaşmayın.
http://b1108.hizliresim.com/11/8/24/14124.png
altın almanın tam zamanı diyelim bence...
asmalarda uzummmm :) su an gerıne gerıne ızlıyorum dusuusunu :) daha cumayı bekleyın :)
103ten 3gr 110dan 2gr var elimde su anlik zarardayiz dogal olarak ama ne diyorsunuz cikar mi iner mi simdi bozdursak uzulur muyuz?
Çok iyi bir karar şuan ki duruma göre. Rüzgar bugün kuzeyden esiyor, yarın ne olacağı bilinmez :)
EDIT; Alıcılar gelmeye başladı dampingli fiyatlardan ve düşüş duruldu. Bir miktar da tepki geldi. Durulmada kısa vadede ciddi kar eden açıkçıların karlarını realize etmek için alım yapmalarının da etkisi büyük. Bakalım alıcılar ne kadar istekli olacaklar. 1800 üstüne atabilecekler mi??
http://a1108.hizliresim.com/11/8/24/15074.png
ee ben dün 108,5 den aldım ufak bir miktar tadımlık :D allahtan 52,8 den aldığım paşalar gibi duruyor çok şükür :)