User Tag List

Sayfa 74/280 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
5307 sonuçtan 1.388 ile 1.406 arası

Konu: Altın fiyatları ve yatırım?

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene önce 85 liraya alıyordum ufak ufak altına yatırım yaptım suan 2 katına çıktı birikimim satsam mı satmasam mı diye düşünüyorum

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla pek anlamam detayından ama ayda 2 adet cumhurıyetım alırım koyarım bankaya ileriye dönük bence en mantıklısı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dağhan durumlar nasıl kardeşim... ?
    Dr.Ecu AntaLya

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende şimdi konu başlığını arıyordum abi
    Aşağı yukarı 12 marttan beri içinde bulunduğumuz sıkışıklık artık canımı sıkmaya başladı.
    İki ufak grafikle daha iyi görünür ki;

Bu günlük grafiklerde son dönemlerdeki ortalama trendler aşağı yukarı bir aydır yatay bir trend içinde olduğumuzun göstergesi.

Bu da yarım saatlik grafiklerde aynı karenin büyük hali.Üste ve alta defalarca denese de kırdıktan hemen sonra yine trendin içine girdiği gözüküyor.45-50$lık bir arada her habere göre dalgalanmalar yaşıyoruz.
    10 nisan 19:00dan itibaren ufak bir omuz baş omuzda oluşmuş.12 ve 13 nisanda baya hacimli iniş çıkışlar görmüşüz.
    Şu anda da 13 nisandan beri 1654-1646 seviyesine hapsolmuş durumdayız.Ben şu an 1646 seviyelerinde alım 1654 seviyelerinde satış yapıyorum ama çok ufak lotlarla yapıyorum çünkü riskli aşağı da yukarıda kırabilir.Uzak durmakta fayda var aşırı hacimsiz çünkü.İsterseniz fibonacci grafiğinin nasıl sıkıştığınıda atarım Tamamen kendi fikirlerimdir.
    psn: DAGHAN26

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dağhan ben haziran ayı itibari ile bir yükseliş bekliyorum gram 98-100 lira olucak sanırım.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dağhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende şimdi konu başlığını arıyordum abi
    Aşağı yukarı 12 marttan beri içinde bulunduğumuz sıkışıklık artık canımı sıkmaya başladı.
    İki ufak grafikle daha iyi görünür ki;

Bu günlük grafiklerde son dönemlerdeki ortalama trendler aşağı yukarı bir aydır yatay bir trend içinde olduğumuzun göstergesi.

Bu da yarım saatlik grafiklerde aynı karenin büyük hali.Üste ve alta defalarca denese de kırdıktan hemen sonra yine trendin içine girdiği gözüküyor.45-50$lık bir arada her habere göre dalgalanmalar yaşıyoruz.
    10 nisan 19:00dan itibaren ufak bir omuz baş omuzda oluşmuş.12 ve 13 nisanda baya hacimli iniş çıkışlar görmüşüz.
    Şu anda da 13 nisandan beri 1654-1646 seviyesine hapsolmuş durumdayız.Ben şu an 1646 seviyelerinde alım 1654 seviyelerinde satış yapıyorum ama çok ufak lotlarla yapıyorum çünkü riskli aşağı da yukarıda kırabilir.Uzak durmakta fayda var aşırı hacimsiz çünkü.İsterseniz fibonacci grafiğinin nasıl sıkıştığınıda atarım Tamamen kendi fikirlerimdir.

Hocam teknik analiz bu ay bence yanıltır destek direnç rakamları dışında faydası pek olmaz.Yine söylüyorum kendi düşüncem.Ben yukarı kırılacağını düşünüyorum buarada birileri piyasaya öyle dolar veriyor ki anlatmak mümkün değil.

osman87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki suanki fiyatlarla altin almayi tavsiye edermisiniz?

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler satıyımmı altınları araba alıyımmı yoksa 2 aya parayı bulurmuyum :=)
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler satıyımmı altınları araba alıyımmı yoksa 2 aya parayı bulurmuyum :=)
    2 ay bekleyin arkadaşlar inanmak başarmanın yarısıdır
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki suanki fiyatlarla altin almayi tavsiye edermisiniz?
    Alıp en azından birkaç ay satmadan durabilecek durumdaysanız buralar iyi rakamlar bence.Bugün almayı düşünüyorsanız Amerikanın açılışını bekleyin isterseniz.Az önce Amerikadan veri geldi.Zincir mağaza satışları durum çok kötü.94.50leri görebilir bugün diye düşünüyorum.Bu beklentim ons ile ilgili değil DOLAR-TL'nin düşmesi ile ilgilidir. Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle.En iyi kararı kendiniz vereceksinizdir muhakkak ki.

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altın yine düşüşte gram 95 lira.bekleyelim bakalım daha ne kadar sabredicez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam teknik analiz bu ay bence yanıltır destek direnç rakamları dışında faydası pek olmaz.Yine söylüyorum kendi düşüncem.Ben yukarı kırılacağını düşünüyorum buarada birileri piyasaya öyle dolar veriyor ki anlatmak mümkün değil.
    Bende aynı kanaatteyim yanıltıcı olduğu konusunda abi.Çok değişik bir hal aldı altın.Sadece fikir vermesi açısından ufak bir detay olsun diye ekledim.Yoksa dediğim gibi bende elimden geldiği kadar altını bırakıp eur/usdye yönelmiş durumdayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dağhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynı kanaatteyim yanıltıcı olduğu konusunda abi.Çok değişik bir hal aldı altın.Sadece fikir vermesi açısından ufak bir detay olsun diye ekledim.Yoksa dediğim gibi bende elimden geldiği kadar altını bırakıp eur/usdye yönelmiş durumdayım
    Kardeşimizin de dediği gibi altına yatırım yapan arkadaşlar. Altın şuan tamamen EUR-DOLAR paritesine paralel hareket ediyor.Altın rekor kırarken bu parite 1.44dü şuan kaç 1.31.Ama aynı dönem ki ortam oluşmaya başladı.Ben altında son Bir gel gel durumunun olacağını rekor ötesi bir rakamı görüp tamamen ayı piyasasına gireceğini düşünüyorum.Elbette kişisel görüşümdür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıp en azından birkaç ay satmadan durabilecek durumdaysanız buralar iyi rakamlar bence.Bugün almayı düşünüyorsanız Amerikanın açılışını bekleyin isterseniz.Az önce Amerikadan veri geldi.Zincir mağaza satışları durum çok kötü.94.50leri görebilir bugün diye düşünüyorum.Bu beklentim ons ile ilgili değil DOLAR-TL'nin düşmesi ile ilgilidir. Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle.En iyi kararı kendiniz vereceksinizdir muhakkak ki.
    Tavsiyeniz icin tesekkurler. Biraz daha arastirip en iyi karari vermeye calisicam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son olarak altının yine 105-110ları görmesi için ne olması gerekiyor geçen yıl hangi seviyelerde oldu bu diyenler için günlük grafikte son 9 aydaki 3 tepe noktamız.1920deki rekordu zaten onu saymassak 1800 civarını test eden 2 yer görüyoruz o direnç kırılırsa 1900de olur 2000de olur 110tl/gramdan alan bile kar eder o zamanda.
    He olur mu olmaz mı onu ben bilemem..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada 1656.51de günün en kuvvetli direnci 1656.52de fibonacci direnci mevcut.Bu direncin kırılabilmesi demek güzel bir yukarı hamle manasına gelebilir.Bu direnci bu hafta için 15 bugünse son 3 saatte 3 kere test ettik diyebiliriz.

Amerikadan sanırım bir iyi bir kötü veri geldi altında 1651e gevşeme gördük.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altin almayi dusunen arkadaslar finansbank ilk defa gram altin islemi yapacaklara alim satim fiyati ayni olarak islem yapiyor. Diger banklara gore daha uygun gorunuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiğim gevşeme meydana geldi kademeli alım zamanıdır bnm indikatörüm bunu söyler arkadaşlar.Kişisel görüşümdür.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.636 ONS iyi düştü valla yarın ne olucak bakalım ?
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)