bu aralar aylik faizden sasmamak lazim
gecen secimden once altin alip 5-6 ay oncesine kadar elinde tutanlar esas kazandilar bence
bu aralar aylik faizden sasmamak lazim
gecen secimden once altin alip 5-6 ay oncesine kadar elinde tutanlar esas kazandilar bence
hafta başı bilgilendirmesini bekliyoruz typh10 başkan
basmayı düşünüyorum paraları ne dersiniz?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Yazın ***** düğün sezonu. Fiyat düştükçe en kötü takılacak takıları almakta fayda var![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
o zamn inşallah altında yükselir hem evlenenlerin cebi para görür biraz![]()
Dr.Ecu AntaLya
tabiki baştan sona okumadımanlamamda zaten
biraz merak ettim altın fiyatlarını inceledim, grafiklere baktım
2011 aralık ayında max değerini görmüş altın
sonra düşüşe geçmiş biraz ama çıkma eğilimi var gibi duruyor şu an
2009 yılı başlarında altın alan şimdi net 2 ye katlamış, ne güzel
100 bin tl altına yatırmış olsan, şu an 200 bin tl olacaktı (3 senede)
tabi para parayı çeker lafının tam karşılığı o
paran yoksa yapacak birşey yok
100 bin tl varmıki 2 ye katlayasın?
diyelim 150 liralık altın almış ol , şimdi o para 300 lira vay beee
15:30 Da Amerikadan üretim pmi verisi gelecek.Veri kritik.Veri gelene kadar alım-satım yapmamak lazım.Fiyatın biraz daha gevşeyeceğini düşünüyorum ama daha önce yorumlarda söylemiştik.95 96 lı rakamlar alım için (bu ay) uygun değil.Gevşediğinde 92lere gidiyor.Alım için sabırlı olun.
Yazın düğünler geliyor altın fiyatı artar klişesi bu yıl geçerli değil.Tüm ülkelerin fiziksel talebinden daha fazla talep gerçekleştiren ülke Hindistan.Hindistan'da devleti vergi balyozunu vurdu altına.Bir de altın günlük yatırım aracı değildir.Bir gün al sonraki gün sat olmaz.Al sinyalini de sat sinyalini de indikatörümde gördüğümde söylüyorum zaten.İşler çok yoğun fazla yazamıyorum kusura bakmayın.Herkese bol kazançlar dilerim.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Ya arkadaşlar yeri burası değil biliyorum da telden giriyorum.Bana bir adet 206 rc ve bir adet 207 rc aracın seceresi lazım.Almayı düşünüyorum.Pug piyasasına hakim bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi rica etsem
ben bastım parayı ,şimdi kaybetsemde geçmişten kazandığıma sayarım sıkıntı yok
0,9586 alışım..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Maxi abim ufak bir düzeltme yapayım tepe noktamızı 04.09.2011de 1920.14tte gördük sonra ufak denemeler oldu
Kaldıraçlı sistem karışık,zor,riskli ama emin olan içinde deli kar bırakan bir sistemdir.5 dakika içinde tüm paranda batar paranıda ikiye katlarsın..
psn: DAGHAN26
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)