ABD nin .......
Printable View
ABD nin .......
gerçekten usandırdı arkadaşlar,çok fena kilitlenip kaldı..
anladığım kadarıyla yaza haziran sonuna kadar bu şekilde gidecek sanırım.
yani napalım?
arkadaşlar bence 93 lerden satma imkanınız olduğunda satın beklemeye geçin bence daha çook düşüp çıkışlar olucak gibi bu sürede birikim yapmak daha mantıklı uzun vade bize göre değil :) al sat al sat ile küçük ve garanti devam etmek daha mantıklı bu dalgalanmalardan en iyi karı bu şekilde kazanıcaz gibi geliyor bana
yani satıyım diyorsunuz daha dusecek
Bir önceki sayfada 1653.97e dikkat çekmiştim.Şu an yukarı trendin net bir şekilde kırıldığı görülüyor.
Bugün aşağı yönlü 2 destek kırdık 1 tanesini de kırmayı denedik,2 gün önceki destekler şimdi direnç oldu diyebiliriz.1653.88 günlük pivot noktamız ama ona ulaşmayı engelleyen 1647.45-1648.45 aralığı sağlam direnç oldu açıkcası.
Önümüzdeki saatlerde avrupa birliğinden gelecek faiz kararı ve draghinin konuşması var.Faiz kararında değişme beklenmiyor ama dalgalanma yaratabilir.Daha sonra amerikadan gelecek kritik veriler var altın için bu 2 gün önemli gibi duruyor...
Yatırım tavsiyesi değildir.
15:00 olsada abd açılsa netleşşe biraz :)
Elimden geldiği kadar aktarıcam Mutluay abim :)
Dün günü 1653.97nin altında kapadık ondan öyle bir yorum yaptım,bugün için haklısın birazda sırtımı h4 grafiklerine verdim abi :)
Bu arada altında saatlik kapanışlarda 1643.37 önemli nokta bence sabah 9dan beri bu noktayı test ediyoruz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1.644 de kaldı. Açıkcası yukarı yönlümü olucak umudum o yönde :D
Avrupadan faiz kararı sabit geldi EUR/USD 10 piplik yukarı yönlü hareket yapıp normal seyrine döndü.
devamı gelse yükselecekte gelemedi getti :)