olsada bozsak kanka :D
Printable View
Valla ben 101 den almıştım :D beklemedeyim. Şimdi elime para geçecek acaba diyorum eksik gedik mi kapasam hazır düşükken gene altın mı alsam bi daha :D Uzun vadede eninde sonuda yükselir. Az yada çok kar olur yani.
dün keşke 92 den alabilseydın
fıyatlar ne olacak acaba bugun ya da yarın toplu mıktarda alım yapmayı dusunuyorum...varmı bılgısı olan arkadaslar acaba?
98 den aldm 10bin hayırlısı bakalım
arkadaşlar altının şuanki piyasa gram fiyatı nedir
şerbankta 97.50 civarı
garanti 98.01 civarı
98,2090 serbest piyasa
bayram oncesi 109 u gorduk noldu boyle 98 lere dustuk :( zarar buyuk ne zaman yukselecek acaba 105 uzeri ???
vala deyim yerindeyse altın p.ç oldu bence artık borsa öğrenmenin vakti geldi
vay arkadaş ne şans var bendede 107 den aldık nerelere geldi şu an 96.3422
altında kazanç bekliyorum diyorsanız yılbaşına kadar beklemek gerekli.
Hızla düşüş sürüyor .. Bencede altın uzun vadede gene kazandıracaktır ama yakın zamanlarda 105+ ları göreceğini sanmıyorum ...
alıntıdır: :D
millet boşa yormayın hergün her saatte takip edip nazar deydirmeyin:)) bu kadar çok satışın çakılmanın daha önce olmadığını görüyorum. demekki bundan aşağısı yok dipte yani. fiziki alışın zirve yapacağı aya giriyoruz düğün mevsimi yüzlerce ton altın alıcak pakistan hindistan, fiziki talepin önünde kimse duramaz bu son günler fiyatlara, kimse bu fiyatların altını göremicek son 10 yıllık istatistiğini inceleyin . hiç bir zaman bu kadar sert düşüş olmadı tüm spekülatorler silkeleyebilceği kerizleri silkeledi artık piyasada keriz kalmadı bende dahil 104 ortalama maliyetim var 35 bine yakın eksideyim inadına altın. sadece sabır lazım dolar daha fazla paritede yukarı çıkamaz zaten cari açık veriyor sakin olalım. kasımda en geç uçak kalkmış olur..
nasıl bi mantık bu ya?
altın alıcaklarmış
düğün mevsimi geliyormuş?
yahuu eylül geldi geçti yapan yaptı düğünü
milletin alıp takacagı çeyrek altınlamı artacak bu.
kaç aydır hindistanda evlenme sezonu altın alacaklar altın artacak
oldu canım oldu...
Altinda su an hizla dusus yok yalniz bir kac gundur 95-96 97-98 seviyelerinde su an bir istikrar hakim.
Gecen hafta haftayi saglam bir diple actik ki bende telas yapip cok dusukten satmistim sonra 99dan tekrar almistim su an beklemedeyim.umariz ki guzel bir hafta acilisi olur.
90lardan alanlar guzel kar eder,100lerden alanlar zararlarini kapar..