pusuya yattım vallaha bekliyorum benim agzım yandı 106.33 den almıştım bi indi nevrim dondu 106.33 desin satıcam valla kar mar istemiyorum arkadaş yaw![]()
pusuya yattım vallaha bekliyorum benim agzım yandı 106.33 den almıştım bi indi nevrim dondu 106.33 desin satıcam valla kar mar istemiyorum arkadaş yaw![]()
e60 535d & THE A45 AMG
ama siz değerli kardeşlerim abilerim samimi tavsiyelerini dinliyebilir bi nebzede olsa yüzüm gülebilir.
nediyorsunuz![]()
e60 535d & THE A45 AMG
valla şu an ons 188x lerde geziyor.
ve dovizcom daki tr altın fiyatıda gram olarak satış 108.27 tabi hafta sonu nedeniyle bizim piyasa kapalı sanırım oynamıyor. yarın güzel bir fiyatla açılacağını sanıyorum bende.
işte bu hafta ne olur yarısını bu hafta içi bozdurmam lazım.
e60 535d & THE A45 AMG
Arkadaşlar Altın piyasasının içinde biri olarak size tavsiyem eğer uzun vadeli yatırım düşünüyosanız altına girin derim.Ama kısa vadede para lazım olacaksa girmeyin derim,zarar ettirebilirAma söylentilere bakılırsa yıl sonuna doğru epeyce yükseleceğe benziyo...
durmak yok yükselişe devam 109 ları görebilir...
ALT 107,1250TL 107,9500TL
45 DC 511
Ersin VARDAR
Mapped by Speed...
Halkbank daki durumda şu an böyle ;
108,190000 106,91
halkbank alış satış komiyonu çok yüksek ya yaklaşık 2 lira fark var alış satış arasındaki farka bakın.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
BAŞTAŞ PERFORMANCE
Uzn zamandır grafik ekleyemiyordum. Belki işinize yarar;
Şu an altın ciddi direnç seviyelerinde.(1900) Buralar daha önce gördüğü taihi zirveye de çok yakın. Eğer bu seviyeyi hacimli ve güçlü bir şekilde yukarı kırarsa ve yeni alıcılar da eklenirse önü açık görünüyorGeçemezse geri çekilip bir kaç kere denemeden yapamaz diye düşünüyorum.
Bol kazançlar.
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
hocam bir mail atmıştım sana cvp gelmedide aldınmı acaba diye sorayım dedim.
birde bu trade212 den ben bilerek zarar etmek istiyorum 2 gündür fakat 20 bin € nun üzerinde kar yaptım sanal olarak tabi sıyırıcam yaw kar etmek istesek para ucup gider![]()
e60 535d & THE A45 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)