Allah sonumuzu hayır etsin girdik bir işe bakalım![]()
2008 de dugunden kalan 80tane ceyrek altini bozup bi lcd bi inverter klima alabilmistim. Simdi olsa onlari alir uzerine bide 1.4 civic alirim nerdeyse![]()
Fusion35 ------> OnurD.
(XAU) ALTIN 0,10792 0,10900 yapıkredi..
düşüşe geçti napsak bozdursakmı panpa :P
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ohaa birden fena düştüü (XAU) ALTIN 0,10668 0,10793
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
şu an itibarı ile çeyrek e 185 dediler.. 200 e doğru gidiyor..
düşsün düşsün ben yine alıcam hahahaha gram gram atıyorum üzerine
satınn ulen altınlarınızı ben alıcam)
105.85 dönüm yeri beyler alan şimdi alsın cumaya 110 olucak söylemedi demeyin![]()
Ne panik halkız ya.90a da düşse satmıyorum arkadaş er geç 110u görüyo ama 2dir 111i göremedik hep 110u görüyoruz dip yapıyo![]()
psn: DAGHAN26
an itibari ile 105,53 ten sattım
ne ani bi düşüş oldu 109 u yakalayamadım![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
8 dk da
(XAU) ALTIN 0,10734 0,10845
sabah 109,162 den satış yapıpta az önce 106,465 ten alım yapanlardanım , varmı başka şanslı arkadşım![]()
45 DC 511
Ersin VARDAR
Mapped by Speed...
takip için bloomberght.com kullanıyorum. ons bazında, formül : ( ons fiyatı X usd kur ) / 31,10
Amaç aynı parayla daha çok gram altın almak olacak, 100 gr. altını yavaş yavaş artırma çabası. günlük al satlar ile..
BBK90 CORSA OPC
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)