User Tag List

Sayfa 39/280 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
5307 sonuçtan 723 ile 741 arası

Konu: Altın fiyatları ve yatırım?

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altın bu istikrarı korumaya devam eder bu konuda tozlanmak üzere arka sayfalara düşmeye baslar
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan %0,8 yukarıda....
    Bıraz sabır,1700 lerden satıs...

Makinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu nerde görülmüş yoğurdun kaymağını millete yedirdikleri? Benim şuanda çok küçük bi karım var ve %100 tl deyim bu hafta içinde çoğu kez son anda kurtuldum eksiye düşmekten . Ben şanslıydım belki ama şanssız olanlar? Tabiki altın uzun vadede zarar ettirmeyen bi yatırım ama nekadar uzun vadede?

Geçen cuma olduğu gibi bugünde altın dibe vursaydı tamamen altına geçip p.tesiyi beklicektim. Bu p.tesi olanları hepiniz gördünüz. Ama bugün çok garip bi tablo çizdi altın. Ne dibi gördü nede yukarıyı gördü. Bende temkinli davrandım ve altına geçmedim. Şuanda ana paramın aylık banka faizine eşit miktarda bi kazancım var. Zaten altın işine girme amacımda buydu. En fazla bankanın verdiği faizin 2 katına razıydım. Daha bir ayı doldurmama 3 hafta var. Bu sürede uygun yakaladığım değerleri görürsem al-sat yapacağım.

Bu altın olayına başladığım gün sadece 2 hamlede 734 lira kar elde ettim ama insanoğlu gözü doymuyor. Her hamlesinin bu kar getireceğini sanıyor hemen. Sizlerden ricam kısa vade düşünüyorsanız büyük hayalleriniz olmasın. Ufak ufak kar yapmaya bakın. İnanmicaksınız ama bugünkü karım sadece 70 lira. Yeter..! Ben büyük balığın peşinde değilim. Esas bu işi tezgahlayanlar büyük kazanmak isteyenlerin peşinde bunu unutmayın. En son ricam günde 50-100 lirayı cebinize koyduğunuz anda pc yi kapatıp çıkıp gidin. Fazlası onların olsun.

Herkese bol kazançlar.
    Yüksekten alan arkadaşlar varsada onlara şu anda bu yatırımları unutmalarını tavsiye etmekten başka diyebileceğim bişe yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Makinist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu nerde görülmüş yoğurdun kaymağını millete yedirdikleri? Benim şuanda çok küçük bi karım var ve %100 tl deyim bu hafta içinde çoğu kez son anda kurtuldum eksiye düşmekten . Ben şanslıydım belki ama şanssız olanlar? Tabiki altın uzun vadede zarar ettirmeyen bi yatırım ama nekadar uzun vadede?

Geçen cuma olduğu gibi bugünde altın dibe vursaydı tamamen altına geçip p.tesiyi beklicektim. Bu p.tesi olanları hepiniz gördünüz. Ama bugün çok garip bi tablo çizdi altın. Ne dibi gördü nede yukarıyı gördü. Bende temkinli davrandım ve altına geçmedim. Şuanda ana paramın aylık banka faizine eşit miktarda bi kazancım var. Zaten altın işine girme amacımda buydu. En fazla bankanın verdiği faizin 2 katına razıydım. Daha bir ayı doldurmama 3 hafta var. Bu sürede uygun yakaladığım değerleri görürsem al-sat yapacağım.

Bu altın olayına başladığım gün sadece 2 hamlede 734 lira kar elde ettim ama insanoğlu gözü doymuyor. Her hamlesinin bu kar getireceğini sanıyor hemen. Sizlerden ricam kısa vade düşünüyorsanız büyük hayalleriniz olmasın. Ufak ufak kar yapmaya bakın. İnanmicaksınız ama bugünkü karım sadece 70 lira. Yeter..! Ben büyük balığın peşinde değilim. Esas bu işi tezgahlayanlar büyük kazanmak isteyenlerin peşinde bunu unutmayın. En son ricam günde 50-100 lirayı cebinize koyduğunuz anda pc yi kapatıp çıkıp gidin. Fazlası onların olsun.

Herkese bol kazançlar.
    Yüksekten alan arkadaşlar varsada onlara şu anda bu yatırımları unutmalarını tavsiye etmekten başka diyebileceğim bişe yok.
    Dediklerinize tamamen katılıyorum , borsada 1 ay önce aldığım Halkbank kağıtlarımı satmasaydım bugün 4000 TL ye yakın kârım vardı ama ben 700 TL kâr edip sattım , o gün için yeterliydi bana he keşke satmasaydım ama sattım , zarar etmedim az da olsa kârım oldu , buna da şükür...

Makinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediklerinize tamamen katılıyorum , borsada 1 ay önce aldığım Halkbank kağıtlarımı satmasaydım bugün 4000 TL ye yakın kârım vardı ama ben 700 TL kâr edip sattım , o gün için yeterliydi bana he keşke satmasaydım ama sattım , zarar etmedim az da olsa kârım oldu , buna da şükür...
    -700 olsaydı şuanda üzülüyor olacaktınız değilmi..? Dediğim gibi büyük parayı vatandaşa yedirmez kimse. Bakın ben aldığım kurdan 25-50 kuruş kara geçtiğim anda satarım arkadaş. Ben böyle düşünüyorum. Çünkü aksini telafi edecek durumum ve yeterli piyasa bilgim yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Makinist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -700 olsaydı şuanda üzülüyor olacaktınız değilmi..? Dediğim gibi büyük parayı vatandaşa yedirmez kimse. Bakın ben aldığım kurdan 25-50 kuruş kara geçtiğim anda satarım arkadaş. Ben böyle düşünüyorum. Çünkü aksini telafi edecek durumum ve yeterli piyasa bilgim yok.
    -700 olsaydı onu geri almak için ne kadar bekleyecegim meçhuldü çünkü bir profesyonel değilim... Hatta bu 700 ü almadan önce -2000 lere düştüm , o zaman zarfı nasıl geçti bir ben bilirim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11:20 itibari ile 101,85 tl gördük artış şuan devam ediyor
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolar-

off offfff
    çok kötü çok

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesı gunu 100 grama 9.056 tl verdım...sanırım kar etmeye basladım
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    104 kusurden alanlar var onlar ne yapsın

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun altın alıcam oğleden sonraya kadar yükselmesin sonra istedini yapabilir

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    =) Altın Gg oldu Dolar yüzümü kara cıkarmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer bu hafta 100-101 seviyelerini bozmazsa altın ben 2 hafta içerisinde 107leri görüceğini düşünüyorum..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mb 1,35 milyar dolar döviz satacak, döviz alan kaçsın altın gr. fiyatı da düşecek sanırım ama umudumuz ons fiyatından yana.
    BBK90 CORSA OPC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu dışı olacak ama bişi sormak istiyorum borsada diyelim bi kağıt aldım 3.85 ten ve kağıt 4.50 ye çıktı satmak istedik

oradada altın gibi alış-satış fiyatımı var hemen elimizden çıkartabiliyomuyuz?
    yoksa aracı kurum ya da banka alacak birinimi bulmalı? eğer böyleyse alıcı kağıta 4.35 verdi diyelim o fiyatımı kabul ediyoruz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu dışı olacak ama bişi sormak istiyorum borsada diyelim bi kağıt aldım 3.85 ten ve kağıt 4.50 ye çıktı satmak istedik

oradada altın gibi alış-satış fiyatımı var hemen elimizden çıkartabiliyomuyuz?
    yoksa aracı kurum ya da banka alacak birinimi bulmalı? eğer böyleyse alıcı kağıta 4.35 verdi diyelim o fiyatımı kabul ediyoruz?
    Alış - satış fiyatları var altın,dolar euro gibi , satış emri verirken satış fiyatını sen belirliyorsun yani diyelim ki o hissenin şu an ki imkb de işlem gören satış fiyatı 4.35 alış fiyatı 4.30 falan olur genelde , emri verirken 4.30 dan satılsın diyorsun , imkb ye iletiliyor o an düşüş olmazsa satılıyor .
    Ama istersen günlük ya da seanslık emir verebiliyorsun yani 4.30 alış fiyatı olan hissenin o gün ya da o seans yukselecegini düşünüyorsun 4.55 den emir veriyorsun o fiyata çıkarsa satılıyor çıkmazsa satılmıyor , seans ya da gün bitiminde otomatik olarak emir iptal oluyor.

Karışık oldu biraz galiba ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alış - satış fiyatları var altın,dolar euro gibi , satış emri verirken satış fiyatını sen belirliyorsun yani diyelim ki o hissenin şu an ki imkb de işlem gören satış fiyatı 4.35 alış fiyatı 4.30 falan olur genelde , emri verirken 4.30 dan satılsın diyorsun , imkb ye iletiliyor o an düşüş olmazsa satılıyor .
    Ama istersen günlük ya da seanslık emir verebiliyorsun yani 4.30 alış fiyatı olan hissenin o gün ya da o seans yukselecegini düşünüyorsun 4.55 den emir veriyorsun o fiyata çıkarsa satılıyor çıkmazsa satılmıyor , seans ya da gün bitiminde otomatik olarak emir iptal oluyor.

Karışık oldu biraz galiba ama
    yok yok bilgi güzel oldu bana satarken alacak biri olmalı ona satılmalı falan dediler hep..peki alıcı yoksa diyelim ben 4.35ten satış emri verdim 4.35e çıkınca hisseyi şirketmi geri alıyo?

bide bana aracı kuru/banka önerebilirmisiniz? altın sters oldu bu ara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yok bilgi güzel oldu bana satarken alacak biri olmalı ona satılmalı falan dediler hep..peki alıcı yoksa diyelim ben 4.35ten satış emri verdim 4.35e çıkınca hisseyi şirketmi geri alıyo?

bide bana aracı kuru/banka önerebilirmisiniz? altın sters oldu bu ara
    Öyle bir durum daha var sanırım ama onu bende bilmiyorum ben internet üzerinden al-sat yaptıgım için benimki açığa satma işlemi oluyor.

Ben Halkbank/HalkYatırım kullanıyorum , profesyonel falan değilim öyle al-sat yapıyorum

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1595'leri görüyorum. Sahalara geri mi dönsek ne?
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)