eski işime döndüm artık sürekli takip edebiliyorum gün içinde 103 lirayı gördü ama sonra yine 102.2den kapandı
eski işime döndüm artık sürekli takip edebiliyorum gün içinde 103 lirayı gördü ama sonra yine 102.2den kapandı
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Moruk kriz gelicek diyolar. kredi puanımızı düşürmüşler. dolar git gide yukseliyor nasıl olcak bilmiorum altında bi kıpırdama yok hala belli başlı bişekilde. ama gecen hafta 78den bozmuştum doları şimdi nerdeyse 88
buarada golfte macuna başlamışlar senı soruyorlar.![]()
inermi çıkarmı peki normal şartlarda olası senaryo ne şuan altın için?Şuanki birikimin bi iki katını daha yapıcam 15 gün içersinde ,, eldekileride bozdurup bulaşmamalımı yoksa almalımı acaba?
Golf çıksın , o usta bikaç araba daha yapsın hatta , ondan sonra gelirim , anca o zamana ayarlayabilirim kendimi öyle bi fiyat içindüz 4 yapmamıymış?
![]()
Dun aksam bizim bankaci bir yakinimizla konustuk biraz alabildiginiz kadar alim subat 15 de bozdurursunuz dedi , zarariniz olursa ben karsilarim dedi![]()
Altın yıllık analizlerine bakarsanız bu sıralar artmaması normal gözüküyor aralık başında artış yapması bekleniyor. Akabinde düşüş ve tekrar haziran ayında peak yapar.
altındaki düşüş ve yükselişi anlık takip edebılecegımız bi site varmı arkadaslar ?
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Öngörüm yılbaşına kadar kısa vadede yumuşak iniş çıkışlarla 98-108 bandında dolaşır fiyat.Yılbaşına doğru 106-108 arasını bekliyorum.Yeni yıla 108 ile girebiliriz.
Önerim fiyat 100 ün altına gelirse alınmalı ve min. 3 ay beklenmeli.
Altn Fiyatlar - Altn Piyasa, Gnlk Dviz ve Altn Fiyatlar Piyasa Rehberi
sürekli burdan takip ediyorum ben..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)