User Tag List

Sayfa 48/280 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
5307 sonuçtan 894 ile 912 arası

Konu: Altın fiyatları ve yatırım?

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa sımdı ben 97.8'den bıraz yuklu aldım..sımdı elımde 4000 tl kadar kullanmadıgım bı mıktar var..napıcam bankaya gıdıp alın bunu, bana altınmı verıym dıyım ne dıyım?
    benimde öleydi elimdeydi altın pazarlık pazarlık kuyumcuda bozdurdum tümü nakit halde garantide altın hesabı açtırdım tümünü yatrdım ;
    bana altın hesabı aç diosun açıolar hiç sıkıntı edilecek tarafı yok üstelik hesap işletim ücreti kıl tüy de yok.paran neyse onun karşılığı kurdan 24 ayar altın satın alıosun hesabında tl değilde x gr altın oluyor sonra internet ten alım satım ..

garanti bankasıyla bi bağım yok ama araştırdım bi kaç banka daha yapıyor bu işi fakat alım satım arasındaki fark mağkul değil bundaki kadar.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    altın hesabı actırcan hacı.garantı hesabın varsa yada actırınca internet bankacılıgı cızz mudahale edebılıyosun hersekılde.al sat takıp et
    bugun yaptıram bari
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herhangi bir bankada hesabın varsa, örn. yapı kredi. o bankanın internet bankacılığını kullanman lazım.

internet şubesine girdiğin zaman zaten ister euro ister dolar istersen altın hesabını kendin açabiliyorsun.

altın hesabını açtıktan sonra, altın alabilmen için tl hesabın olması gerek, çünkü tl hesabındaki parayla altın alacaksın. istediğin miktarda altın alabilirsin, ister gram olarak al misal 3 gram, istersen tl olarak al misal 3 tl
    eyvallah bugun gidiym actırayım ozaman,zaten bos adamız oturur alır satarım butun gün
    Alıntı 54th540 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde öleydi elimdeydi altın pazarlık pazarlık kuyumcuda bozdurdum tümü nakit halde garantide altın hesabı açtırdım tümünü yatrdım ;
    bana altın hesabı aç diosun açıolar hiç sıkıntı edilecek tarafı yok üstelik hesap işletim ücreti kıl tüy de yok.paran neyse onun karşılığı kurdan 24 ayar altın satın alıosun hesabında tl değilde x gr altın oluyor sonra internet ten alım satım ..

garanti bankasıyla bi bağım yok ama araştırdım bi kaç banka daha yapıyor bu işi fakat alım satım arasındaki fark mağkul değil bundaki kadar.
    keske daha onceden bankayla yapsaymısım bu işi ancak cok bılgım olmadıgından hatta sıfır bılgıye sahıp oldugumdan maça yemedi sımdı bu 4000 tl ıle butun gun oynıym durayım ya batırırım yada uc bes atarım ustune bıseyler..cok saolun
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen email attım garantiye garantinin ana sayfasındaki verdiği fiyatlarla internet şubesinde işleme hazır rakamlar alakasız dönmediler amaç nedir çözemedim,illa sanal şubede olacaksın asıl işlem görecek rakamı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keske daha onceden bankayla yapsaymısım bu işi ancak cok bılgım olmadıgından hatta sıfır bılgıye sahıp oldugumdan maça yemedi sımdı bu 4000 tl ıle butun gun oynıym durayım ya batırırım yada uc bes atarım ustune bıseyler..cok saolun [/QUOTE]

hayırlısı,kaznçlı olur inşallah.

bekliorum bakalım tl de düşüşte bu ara alım yapıcam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 54th540 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keske daha onceden bankayla yapsaymısım bu işi ancak cok bılgım olmadıgından hatta sıfır bılgıye sahıp oldugumdan maça yemedi sımdı bu 4000 tl ıle butun gun oynıym durayım ya batırırım yada uc bes atarım ustune bıseyler..cok saolun
    hayırlısı,kaznçlı olur inşallah.

bekliorum bakalım tl de düşüşte bu ara alım yapıcam.[/QUOTE]

ben su ayın 9'unumu beklesek aceba dıyorum? elemanların kararına gore yön cızmek lazım..

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banka fiyatlarıyla reel piyaşa şartları altındaki rakamlar farklıdır.Çoğu zaman birbirini tutmaz , makas olması gerekenden daha fazla açılır vs.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bende kuyumcuyum altına yatırım yapıp para kazanmak istiyorsanız eger uzun vadeli işlem yapmalısınız kısa vadede hiç kimse net bilgi sahibi değildir sadece tahmin ediyorlar eger tanıdıgınız kuyumcu yoksa bankalara altın hesabi açtırabiliyorsunuz bankanın bu işlemlerden kazancı ise alım satım arasındaki makası bizim alım satımlarımıza göre açık tutuyorlar hertürlü sorunuza yardımcı olabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmts-tyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bende kuyumcuyum altına yatırım yapıp para kazanmak istiyorsanız eger uzun vadeli işlem yapmalısınız kısa vadede hiç kimse net bilgi sahibi değildir sadece tahmin ediyorlar eger tanıdıgınız kuyumcu yoksa bankalara altın hesabi açtırabiliyorsunuz bankanın bu işlemlerden kazancı ise alım satım arasındaki makası bizim alım satımlarımıza göre açık tutuyorlar hertürlü sorunuza yardımcı olabilirim.
    ılk soru benden gelsın ozaman,ayın dokuzundakı lıderler zırvesının ardından altın fıyatının ne olması beklenıyor? uzmanların sene sonu beklentileri altının ons'unun,1900 dolarları bulacagı yonunde..sizce bu rakamlar cıkacakmı yoksa,tamamen hayalmi?bugunlerde bloomberg ve cnbc kanallarındakı uzamanlar altının ons'unun 1650 dolara dusebılecegını belırtıyolar..ürkmelimiyiz?sene sonuna dogru altınımızı elımızden cıkaralımmı yoksa bekletelimmi?tesekkurler

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bloomberg de program sunanların söylediklerine inanmayın onlara güvenmeyin sipeküle ettikleri konuşuluyor para alıyorlarmış falan filan
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bloomberg de program sunanların söylediklerine inanmayın onlara güvenmeyin sipeküle ettikleri konuşuluyor para alıyorlarmış falan filan
    eşşolueşşekler..yüreğime ındırıyo bazı konusmaları serfsızlerin

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ılk soru benden gelsın ozaman,ayın dokuzundakı lıderler zırvesının ardından altın fıyatının ne olması beklenıyor? uzmanların sene sonu beklentileri altının ons'unun,1900 dolarları bulacagı yonunde..sizce bu rakamlar cıkacakmı yoksa,tamamen hayalmi?bugunlerde bloomberg ve cnbc kanallarındakı uzamanlar altının ons'unun 1650 dolara dusebılecegını belırtıyolar..ürkmelimiyiz?sene sonuna dogru altınımızı elımızden cıkaralımmı yoksa bekletelimmi?tesekkurler
    Hocam sana şöyle söyliyim , o televizyondaki uzmanmış , profesörmüş , ekonomistmiş hiç kimse net bir şey söyleyemez.Öyle olsa onlar parayı koyacak yer bulamaz. Tabiki tahminler yapılır ama çok güvenmemek lazım.Şöyle söyliyim Agustos ayında altının 108 leri göreceğini kim biliyordu ? 108 leri gördü televizyondan bir güzel reklamı yaptılar insanlara , hergün yükseliş haberleri vs.. altın dahada artacak gramı 120 olacak , çeyrek 200 ü geçecek cumhuriyet altını 1000 lira olacak vs. diye.Skora göre yorum yapan futbol yorumcuları gibi.Bankalardan paralarını çekti geldi millet altına yatırdılar.Ata lira kara borsa oldu , torbasına 500-600 dolar işçilik çektiler Darphaneye altın veriyorsun 3 hafta sonra teslim ediyor.Ne oldu tabi burada birileri çok güzel paralar kazandı.O sebeble o televizyonlarda söylenenlere vs. çok inanmamak lazım.Şimdide gram altın trendi başladı.Reklamı bi yaptılar ertesi gün millet yeni çeyrek çıkmış 50 milyona diye döküldü hep 0.5 gram pek talep görmezken şimdi yok satılıyor.Çok değişken piyasa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sana şöyle söyliyim , o televizyondaki uzmanmış , profesörmüş , ekonomistmiş hiç kimse net bir şey söyleyemez.Öyle olsa onlar parayı koyacak yer bulamaz. Tabiki tahminler yapılır ama çok güvenmemek lazım.Şöyle söyliyim Agustos ayında altının 108 leri göreceğini kim biliyordu ? 108 leri gördü televizyondan bir güzel reklamı yaptılar insanlara , hergün yükseliş haberleri vs.. altın dahada artacak gramı 120 olacak , çeyrek 200 ü geçecek cumhuriyet altını 1000 lira olacak vs. diye.Skora göre yorum yapan futbol yorumcuları gibi.Bankalardan paralarını çekti geldi millet altına yatırdılar.Ata lira kara borsa oldu , torbasına 500-600 dolar işçilik çektiler Darphaneye altın veriyorsun 3 hafta sonra teslim ediyor.Ne oldu tabi burada birileri çok güzel paralar kazandı.O sebeble o televizyonlarda söylenenlere vs. çok inanmamak lazım.Şimdide gram altın trendi başladı.Reklamı bi yaptılar ertesi gün millet yeni çeyrek çıkmış 50 milyona diye döküldü hep 0.5 gram pek talep görmezken şimdi yok satılıyor.Çok değişken piyasa
    valla bekleyip görücez ozaman..ınsallah hakkımızda hayırlısı olur demekten baska bısey gelmıyo elden..

Güvenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şubat ayında yükseliş olucak diyorlar

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim elimizde 90bin falan para vardi bu parayla arsa alalim ev alalim falan derken elimizde tutmaktansa altin hesabina yatiralim parayi istediğimizde cekeriz diyerek yatirdik 2 gün sonra falan güzel bi artiş oldu 90bin olarak yatirdiğimiz parayi lazim oldukca bozdurduk 20 bin falan cektim sonrada 90bin olarak tekrar geri cektik.

Bizim yatirdiğimiz dönemde sürekli altinin en iyi zamanlarini yaşayip artik düşüşe geçedik diyordu sürekli ntv cnn falan inanmayin pek ekonomi finans programlarina

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    raptor arkadasımın dediklerine katılıyorum kimse net olarak ne olacagını bilmiyor ama yıllardan beridir altın her sene üstüne koyarak devam ediyor devamlı internet başında olanlar altın hesabı açtırarak alım satım yapabilirler ama en temizi altına stok yapıp yastık altına koymak yükselince satmak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu koduğumun isviçreli bilim adamları şampuana kafa patlatacaklarına,zaman makinasına odaklansalarda ilerde nolcak bi görsek bilsek..işleri gücleri ibn..lik

Güvenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu koduğumun isviçreli bilim adamları şampuana kafa patlatacaklarına,zaman makinasına odaklansalarda ilerde nolcak bi görsek bilsek..işleri gücleri ibn..lik
    Adamlarda ekonomik sıkıntı yokki, kılla tüyle uğraşıyorlar

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi öyle daha cok sıkıntı cıkar bulduklari makinayi kendileri kullandiktan sonra bi espirisi yok birak şampuanla traş bicağiyla uğraşsinlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi öyle daha cok sıkıntı cıkar bulduklari makinayi kendileri kullandiktan sonra bi espirisi yok birak şampuanla traş bicağiyla uğraşsinlar
    bana hain kötü serfsız bı bılım adamı lazım desene !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)