ee nolur bu altın??? bu hafta liderlerin toplantısı var..ee merkez bankalarıda dunyaya dolar pompalıyo? nıye hala yukselmıyo bu meret?
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
bu ara alınırmı?? eldekine yakın bi miktar daha nakit gelicek ,, onunlada mı altın aliym ,, yoksa eldekini de satıp kaçiymmi?
ben en son bozdurduğumda 107 idi, iyi yakalamışım, ertesi gün 102-103 lere düşmüştü![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
peki bişe sorcam cumhuriyet niye adam akıllı kıpırdamıyo ?yada ben mi yanlış yerden takip ediyorum??tanesi 334 ten eski yarım aldım ,,, şuan yine satış fiyatı aynı eski yarımın...cumhuriyet , gram altın kadar oynak değilmi?
kuyumcu kapris yapar ;alım satım arasındaki farkı kendi insiyatifinde kabul etmeye çalışır vsvs..
banka en güzeli hem kafan rahat hemde alım satım arası fark 1 lira gibi işlem görüyor;
örnk garanti..
herhangi bir bankada hesabın varsa, örn. yapı kredi. o bankanın internet bankacılığını kullanman lazım.
internet şubesine girdiğin zaman zaten ister euro ister dolar istersen altın hesabını kendin açabiliyorsun.
altın hesabını açtıktan sonra, altın alabilmen için tl hesabın olması gerek, çünkü tl hesabındaki parayla altın alacaksın. istediğin miktarda altın alabilirsin, ister gram olarak al misal 3 gram, istersen tl olarak al misal 3 tl![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)