arkadaslar elimde bir miktar dolar var, yuksekken bozdurup altina cevirsem yaz aylarinda bize getirisi olur mu
arkadaslar elimde bir miktar dolar var, yuksekken bozdurup altina cevirsem yaz aylarinda bize getirisi olur mu
su altın ne zaman artacak ya nisan sonu araba geliyo nakite cevirmem gerek zarar etmeyelim bari en azından 100 liradan falan bozduralım
Doları kaçtan aldınız?Şu an pek yüksek değil 2 hafta evvel 1,82leri gördük.
Sercan maalesef kimse bilmiyor kimse ne zaman çıkacağını![]()
psn: DAGHAN26
evet yeni bir hafta yükselişteyiz![]()
Dr.Ecu AntaLya
Kısa vadede hafif bir yükseliş görüntüsünde olsa da hala yükseliş trendine girmiş gözükmüyor.1652-1653 seviyeleri önemli buraları kıramassa gevşeme beklenebilir yine.
Bu arada avrupanın bazı ülkelerinde halen paskalya tatili olduğu önemli amerika açılana kadar pek hareket beklememek gerek.
günü +2,11 ile kapattık çok iyi inşallah böle devam ederiz her gün %2 artarız![]()
Dr.Ecu AntaLya
tatil iyimi oldu kötümü oldu bilemiyorum ama ülkeler paskalya tatilinden çıktıkdan sonra takip etmek gerekiyor ons 1.641 den şuan 1.639'a geriledi.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
bu günüde artış ile açtık![]()
Dr.Ecu AntaLya
94.5200 95.3700 + 0.34 %
Dr.Ecu AntaLya
onur sen kârdasın da, ben zarardayım.
97'den almıştım bekliyoruz 100 leri bulsun diye..
çin pmi beklenenden çok daha iyi geldi.25 Nisana kadar kimse altın satmasın mecbur kalmadıkça çok sert yükselişler gelebilir. Altın düşmanı Bernanke amca sabah yine ağlıyordu bankalara daha büyük montanlı sermayeler lazım diye.Bir tavsiyede Amerika açılmadan alım-satım yapmayın gün içerisinde.Asla yatırım tavsiyesi değildir.
bernanke amca para dolar basıyoruz dese ne olur acabakaçarı yok gibi para basıcaklar.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Çok net söylüyorum Dolar-TL 1,68-1,70e gelir.Altının onsu 2000i test eder.Psikolojik bu sınırı aşarsa 2500e doğru yol alır.Bu söylediklerim 3 haftadan kısa sürede olur.Tamamen Q2deki olan oransal artışların bugünki fiyatlara endekslenmesi sonucu ortaya çıkan tablodur.
1641-1653 aralığında sıkıştık kaldık bugün.1641.32 civarlarındaki sert desteği 2 kez test ettik ama kırmayı başaramadı 1647 üstünde tutunabilirse bugün yukarıya doğru çıkabileceğini düşünüyorum.Saat 17:00da usd lehine ve aleyhine beklenen 1er konuşma mevcut akşam 19:30 ve 19:45de de Fed'den Fisher ve Lockhart konuşacaklar.
Bu da aradan geçen sürede neler olduğunu gösterir grafik. Sıkışma giderek artıyor.
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
100den aldım 108leri gördü sonrada bidaha 100ün yakınlarını bile göremedik suan 95.6100 olsun hemen bozdurcam
tl olarak kalsın =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)