doların 1.78i test edeceğini 3 gün öce söylemiştik nitekim öyle oldu.Gevşemeye devam edecektir bence.Buna bağlı ons kısmen yükselse de altın gram TL yükselemeyecektir diye düşünüyorum.Teknik analiz ve indikatörü ben bugün dikkate almam..Bernanke konuşacak bu akşam onun konuşması altının ay sonuna kadar yönünü belirler.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
altın alın, şiddetli bir yükseli olacak. kesinlikle bir yatırım tavsiyesidir.![]()
![]()
İstanbulda çalışan erguvan halk otobüsleri var yeni görmüşsünüzdür illa. işte onların sahiplerinin yüzde 80i çok zengin kuyumcular.Hepsi kuyumculuk işinden vazgeçip sağa sola yatırım aramaya başladılar nedense..
1679.56da sert bir direncimiz var ki bu sert direnç bizi 1700lere taşıyacak olan sert direnç.Altta da 1668.33de pivot noktamız var bugün altın 1668.33teki pivot noktası ile 1676.40taki ufak direncimiz arasına takıldı kaldı şu dakikada ne söylesek boş.
Bu arada 15,30 amerika verilerinden beklediğim gibi dolar sıçraması geldi.Altında pivot noktasının altına indi ama ben yine trendin değişmeyeceğini düşünüyorum.
psn: DAGHAN26
Michigan tüketici endeksi güvenilirliğinde veriler beklenenden düşük çıktı usd bundan olumsuz ETKİLENEBİLİR.
Altında 1666.60 desteğine dayandı kırmaya çalışıyor.Kırabilirse benim hedefim 1658 olur.Bugün çok yaklaşmamak altına en büyük tavsiyem olur başkada tavsiyem yoktur![]()
Bu kararı sizin vermeniz daha mantıklı olur biz günlük grafikleri haberleri burada aktarıyoruzAlım satım yapmak size kalmış gözünüze kestirdiğiniz fiyattan işlem yapmak daha mantıklı
![]()
Bernanke gene bir çuval inciri batırdı diyebiliriz sanırım.
Ben daha da düşeceğini bekliyorum ama kendi fikrimdir tabi bu.Bu saatten sonra işlem yapmanızı kesinlikle önermem.Pazar gecesi nasıl açılacağı belli olmaz.
Bu arada kendi desteklerim önce 1644.75 sonra da 1639.09dur bunun altına inmeyi beklemiyorum.bernanke amca haftayı çok atraksiyonlu biçimde kapadı![]()
Dağhan bu adam çok karıştırıyor bu altının çıkması için ne olması gerekiyor sence ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
typh10 başkan
dün akşamki görüşme nasıl geçti bilgisiz bırakma bizi
Arkadaşlar maden altının konusu açılmışken bir soru sormak istiyorum? Evdeki biriktirdiğim altınları bankaya yatırmak istiyorum.Hiç olmasa çalınma bilmem ne derdi olmaz.Fakat yatırım yapacağım banka konusunda kararsız kaldım.Aranızda yatırımlarını güvendiği bankaya yatıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Ne olacak klasik bernanke.Dansöze bağladı yine.Herşey güllük gülistanlık çiçek böcek anlattı.Altını da aşağıya çekti.Seçim var Amerikada.Aynı bizim memleket gibi dedikodular gırla.Spekülasyon üstüne spekülasyon.Ama şunu söyliyeyim 1600 ons altına inmez.Bu düşüşler alım fırsatıdır.Kademeli olarak alım yapınız yatırım düşünen arkadaşlar.Semayenin hepsini altına yatırmayın sepet oluşturmak iyidir.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
altın alın yaw, alınki fiyatları yükselsin. Kesinlikle yatırım tavsiyesidir.![]()
Yapı kredide altın hesabım var gayet mutluyum şu ana kadar.Uzun vadeli alacaksanız spreadler sizi çok ilgilendirmeyecektir.Hangi bankayla çalışıyorsanız hangi bankaya güveniyorsanız ona yatırmanızı öneririm.
Abi anca cevaplayabiliyorum.Seçimlere kadar böyle gidecek gibi emtialar durum bir tek altında böyle değil gümüş vs içinde aynı durum geçerli.eninde sonunda para basacaklarını düşünüyorum.Bastıkları zamanda kasım ve şubatta kıramadığımız 1800 direncini kırıp sert bir yükseliş olabilir.Bu sadece benim beklentimdir olur mu olmaz mı orası meçhul.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)