12.33 itibari ile son durum;
![]()
altının kısa bir macerası arkadaşlar. bir kaç arkadaşa fikir verdiyse mutlu olurum. şu an çıkmaz zorundayım. bu tip hareketler normal, eğer açılışı geçemezse aşağı da gidebilir. geçerse yeni buy eklemeler yapacağım. aşağı giderse stop olacak zaten ...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
hay altınının bir daha alırsam..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
gram TL artması için Ons la beraber DolarTL de biraz artması gerekiyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
bu ne arkadas yaaa.. su yasta kalp krızı gecırtıcek bana..
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
ABD borsa açıldıkdan 1 saat sonra biraz netleşir sanırım yönü.Yanlız bugün cuma ve hafta sonuna giriliyor.Bakalım nasıl olucak durgun geçebilir.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
evet canım kardeşlerim ilk çeyrek GSYIH açıklandı amerikada ve bernanke ve tayfasının ne kadar iyi dansöz olduklarını bir kez daha gördük.1663 direnci kırıldı Amerikada alırsa ki bence alım gelecek ralli başlayabilir.Sizden rica ediyorum vix endeksi nedir öğrenin,panik satış yapmayın en kötü 90'a düşer.Altın her zaman zirveyi nisan-mayıs-haziran döneminde yapar neden mi?Vix dibi hep bu aylarda görür.Bol kazaçlar dilerim.Asla yatırım tavsiyesi değildir.
valla panik yapmadım satmadım ben geçen sene mayıs bası gibi 86 dan aldım gramını 106 da sattım)) yine aynı şeyi bekliyorum
tatilim beleşe gelmişti
muştuda çeşme marakeş de bundan faydalanmıştı hahahha
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Niye şikayet ediyorsunuz anlamadım. Piyasa gerçekleri böyle, bugün bernanke ertesi gün başkası. Yıllardı piyasalar böyle. Piyasaları değiştiremiyeceğimize göre piyasalara uyum sağlayacağız. Sabah gayet net bir işlem açtım şu an +100pips civarı. Piyasalarda başkalarını suşladığımız sürece bir arpa boyu yol alamayız!!!
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
coolvtec bir soru sorucam kusura bakmayın.haftaya ons fiyatı en yüksek ne olur ve ondan sonraki hafta nedir görüşleriniz şuan yükseliyor gibi gözüküyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Rica ederim individual, bu arada ismim Mutluay. Kusura bakma ama inan ki bu sorunu ben cevaplayamam, prolar dahil hiç kimsenin cevaplayabileceğini sanmıyorum.
Ben yukarı mı olur aşağımı olur bir öngürü geliştirip, öngörüm yukarı ise her fırsatta alım, aşağı ise her fırsatta satım yapıyorum
Mesela ons altında öngörüm haftaya yukarı. Geri çekilmeler, mini direnç kırılmaları, yukarı fiyat hareketleri vb her fırsatta alım yapacağım, tabiiki aksi yönde ciddi bir sinyal gelmedikçe.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
aranızda VOBta ( vadeli obsiyon borsası ) işlem yapanınız var mı...
eğer vob takip eden veya etmek isteyen varsa ekran başında olduğum sürece sistemim gereği sinyalleri paylaşmaya çalışırım ..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)