3-5 kişinin alacağı altınla zıplama olayı düğün mevsimi hurafesi kadar efsane bence
Günlük durum budur altına düşmediğimiz destek kalmadı.
Altınını bozdurduğunda illa yatırım yapmak isteyenler bundan sonra EUR/USD paritesini öneririm altına göre hacmi çok çok daha büyük,altına göre spekülasyonu daha az ve genelde yukarı beklerken aşağı,aşağı beklerken yukarı hareket etmiyor.Daha tutarlı bir parite.
Rica ederim Mutluay abim
Mesajları okuduktan sonra ufak bir ekleme 1633ler şu an için alım fırsatı olsa da sağlam sermayeler için 4 nisanda çok daha iyi bir rakam oldu o da 1611 seviyelerini görmemizden kaynaklı.1611 seviyesi benim için çok kritik umarım oraları görmeyiz ama görürsek ve orda da alım gelmesse vay halimize
Yatırım tavsiyesi değildir.
psn: DAGHAN26
dağhan 1611 den de aşşa inersek yandık diyosun.Altın teneke parçasımı olucak![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Abi 1611 direnç ve desteklerde gözükmüyor ama dediğim gibi 4 nisanda kıramadık bu seviyeyi psikolojik bir destek olabilir yoksa elle tutulur hiçbirşey yok
Noktası notkasına katılıyorum abi.
Mutluay abim işin aslı şu an ben demoda oynuyorum.Bir yandan yine altınım var ama o banka hesapları üstünde forex işine hemen reel olarak girmek istemedim önce öğrenmek için ama demoda açtığım pozisyonlarda da reele yakın oynuyorum ki tecrübe olsun.Önce bunu söyleyeyim dedim,şimdi açtığım pozisyonlara gelirsek bugünkü tarım dışı üretkenlik verisinin diğer verilere baskın gelip doları aşağı çekeceğini düşünerek kademeli olarak alım yaptım sırasıyla 1646-1641-1639-1637 seviyelerinden 4 ufak pozisyonum var;demo olduğu için marj sıkıntım yok bu yüzden stopumu çok realize edemedim ve demin bahsettiğim 1611 seviyesine çektim çünkü günlük destek seviyelerinin hepsinin altındayız ama kapanıştan sonra daha gerçekçi bir desteğe çekebilirim elbette.Şu an ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum
Evet günlük kapanışı yaptık.Sıra günün pivot ve destek noktalarında.An itibariyle 1636.94 seviyesindeyiz pivot noktamız 1639.91 gözüküyor aşağıda ki desteklerse;1631.36,1629.48,1625.95 diye gidiyor.
Mutluay abim stop seviyemi sormuştun bende gece kapanıştan sonra şekillendiricem demiştim stop seviyemi en alttaki desteğe 1613.09a koyuyorum.
Bu arada bahsettiğim 2008den günümüze gelen yükseliş trendinin altına inmeyi de saat 20:00 barında test ettik.
şu ts ninde hali düzelir mi acaba 11.05 ler oy oy oy battık 8 mayısta genel kurul var beklemedeyiz tık yok
pöF
altının değer kaybetmesi nedendir çözemiyorum ülkelerin büyüklüğü altın rezervinin çokluğundan değilmi? hani artık herkesde altın var değersizleşiyormu bu ne biçim mantık?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
dolar ve euro para basımı gerçekleşşe altın fırlacakda işte bir türlü para genişleme olmadı.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
dünkü gelen haberde para basımının olmayacağını tekrar yinelemişler,
ama öle bir saçma hale geldi ki,veriler bir iyi bir kötü geliyor,piyasalar komple karışıyor.
avrupa'da durum kötüye giderken,AMB başkanı Draghi faizi sabit bıraktı,parasan genişleme yapmayacağız dedi,ve dün gram/tl 91 küsürlere indi.
bugünkü ABD istihdam verileri nasıl gelecek bakalım,90 ın da altını görebilir,tam tersi durumda 93 e yaklaşır daha da öteye gitmesini gerektirecek bir neden göremiyorum
Bankaların fiziki altın toplama çalışmaları altın fiyatlarında değişikliğe neden olurmu ?Bankalar neden bu kadar yastık altındaki altını almak için kampanyalar düzenliyor ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
typh10 hocam haberler ne yönde gelen veriler vamı ??
Dr.Ecu AntaLya
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)