uçuyoruz![]()
![]()
![]()
uçuyoruz![]()
![]()
![]()
1582.25in üzerinde herhangi bir hedefim yok.1569.60ın üstünde kaldığımız sürece yukarı trendde gözüküyoruz.Şu dakikadan sonra her hangi bir pozisyon açmam derse kaçarım herkese bol kazançlar çarşamba görüşmek üzere![]()
psn: DAGHAN26
Bnm tek tavsiyesm biraz tsi ile 5'e kadar beklemek lazım.YAzarken bir hareket geldi böyle bir şarkı yok.Kimse satmasın aksine evi köyü satıp altın alsın
satış yemeye başladı ufaktan geri geliyor.Sorun yok son bir dip gaz daha yapacaktır diye düşünüyorum.1600ü kırarsa hard core olur![]()
hele sukur zararım 250 tl ye kadar indi ee devamı hadi 1600 kırıl artıkda rahat edelim
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Yorumlarımda hep diyordum vix endeksi vix endeksi diye .Altın zirvesini cari yılda hep haziran-Temmuz arası yapacağını öngörüyordum.Şu rezil Yunanistan'a rağmen altın buralara gelebiliyorsa bu onun ne kadar güçlü bir yatırım aracı olduğunu gösterir.Eğer Avrupa'da biraz ılımlı hava esiyor olsaydı şuan gram TL'nin 110lu rakamlarda olması işten bile değildi.
düşer mi alayım mı typh1093 den sattım 95 den alayım bare dha yükseleckse
![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Daha yükselir mi bilmiyorum.Öngörü yapmak imkansız.İndikatörüm al sinyali veriyor ama ben bu rakama almam açıkçası.Büyük risk almış olursunuz.Kar edebilmeniz için 96lı rakamları görmeniz lazım.Nisandan beri yok bu rakam.Görmez mi belki çok yükseğini görür ama attığınız taş korkuttuğunuz kurbağa parabolünün sonucu bu durumda bana çekici gelmiyor.
1605 oley![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)