Abi zaten takip ediyorumAma yüksekden aldım bozup düşükden almak daha mantıklı uzun vadeye bıraktıydım fikrim değişdi
Abi zaten takip ediyorumAma yüksekden aldım bozup düşükden almak daha mantıklı uzun vadeye bıraktıydım fikrim değişdi
Gram altının şuan 97-98 TL olabilmesi için ons 1620 lerde sabit olup dolarında 1.91 TL olması lazım yada dolar tl bu haldeyken ons birden 1.850 lere gelmesi lazım.Gram tl artması için doların türkiyede çok değer kaybetmemesi gerekiyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bir sonraki düşüşü beklemek üzere arkadaşlar..
91.5'ten almıştım bugün satış verdim..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
şu bir gerçek arkadaşlar altın illaki yükselicek.hep böle olmuş.nedeni belli dünyaki altın rezerleri tükenmiş durumda.kağıt para adı üstünde bitmeye yakın yine basılır ama altın ? onun için altın illaki yükselir.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
okan bayülgenin eski bir programında yatırımla ilgili konu işleniyordu.ordaki yatırım uzmanı kadın şunu söyledi türkiyedeki ve avrupadaki yatırımcı ile arasındaki en büyük fark türk yatırımcı 21 gün sonra değer kazandımı diye sorar avrupalı ise 270 gün sonra sorar demişti.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Altında dün ki grafikte belirttiğim 1609.11 bugün 1607.83e tekabül ediyor aynı yerde de 20 günlük ortalama destek oluşturuyor bunu deniyoruz beklediğim geri çekilme yavaş yavaş gerçekleşiyor.1615.85 fiboda son saatlerde güzel çalıştı o da 7 günlük ortalama ile çakışıyor.Bu destek ya dirençten biri kırılırsa kapanışa kadar yönü bulmak daha kolay olur.Ancak 1607.83ün altına inersek sert bir aşağı hareket gelebilir.
Altın harici 16 tane pariteye bakıyorum gün içinde eğer ilgilenen varsa onlara da yardımcı olurum seve seve.
Yatırım tavsiyesi değildir.
psn: DAGHAN26
son bikaç sayfayı okudum da bayagı eglenceli görünüyor![]()
biraz bişi öğrenmek için küçük bi parayla başlayım diyorum ?
nerden başlamak iyi olur? öncesinde şunları oku falan diyecek bişey varmı ?
coolvtec, typh10 bu abilerim demo hesap açın önce biraz işi öğrendikden sonra gerçek hesap açarak devam edin felan diyordu konuda var tam bilgiler
bu al sat stresi sizin şeyinizi bitirir kardeşlerim,benden tavsiye uzak durun.15 yıllık tecrübe konuştu ona göre![]()
ıf ın doubt .flat out
önce bi demo hesap açın forexten
sonra en az 3 hafta ki bu bile az ama oynayın
ilk hafta yaptığınız hataları daha sonra yapmıyorsanız bu sizin için iyi bi haberdir
piyasayı gelicek açıklamaları ve açıklamaların etkisini iyi araştırın beklentiye göre alın satın
hazır olduğunuzda gerçek hesap açın ben haftaya gerçek hesaba geçicem
şu an için öğrendiğim en önemli şey sabır![]()
deneme hesabı önemli abi. ama kaldıraçlı işlemleri iyi kavramak gerekiyo.. kaldıraçla yaklaşık 20 günde 900$ a yakın kar yaptım. güzel olduğu kadar tehlikelide.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)