Kendimden şüphe ettim şimdi 200 $ olması lazım![]()
O hesap kitaplara çok girmiyorum abi şurdan yola çıktım ben misal 1600den altın aldığımda 0.01 lot için 1600.01e geldiğinde 0.1$ kar ediyorum yani 1601e geldiğimde 1$ kar ediyorum.Bu mantıkla yola çıktım
Merkel-Hollande Euro bölgesini korumak için herşeyi yapmaya hazırız dedi onun için böyle oldu altın![]()
psn: DAGHAN26
Herhangi bir forex firmasının sitesine girerseniz ekonomik takvim diye bölüm mevcuttur![]()
psn: DAGHAN26
en az 100 dolar ile baslayabiliyorsun.Hesp yoneticisi vberiyolar,günlük bilgileri geçiyor destek direnç ve beklentileri.Gündemdeki verileri gelişmeleri dakka bası mail atıyor
ayrıca telefondan arayıp işlem yaptırabiliyosun yada fırça atabiliyosn![]()
her sabah arar günaydın der öyle de şeker adamlar![]()
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Arkadaşlar bu altın konusunu dağıtmamak için FOREX hakk yeni bir konu açıyorum. forexle ilgili sorular bilgiler tecrübeler herşey ordan devam.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
doğru dedin mutluay abi,dağıldı gitti..
yarım saatlik zaman aralığına bakarsak onumuzdeki bi kaç saat için yorumum yatay düzeyde 1617 1621 arası sıkışık
Günü 1623 seviyesi altında kapatabilriz.
Not: Gelecek bir veri varmı su anda bilmiyorum,yok varsayarak bu yorumu yaptım
Yatırım tavsiyesi değildir
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Forex hakkınd bütün sorular, cevaplar, paylaşımlar bundan böyle aşağıdan arkadaşlar pls...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post6071457
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
iyi haftalar beyler bu hafta altında durumlar ne olacak?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)