Kendimden şüphe ettim şimdi 200 $ olması lazım :D
Printable View
Kendimden şüphe ettim şimdi 200 $ olması lazım :D
Birden 1620 den 1627 ye fırladı..
O hesap kitaplara çok girmiyorum abi şurdan yola çıktım ben misal 1600den altın aldığımda 0.01 lot için 1600.01e geldiğinde 0.1$ kar ediyorum yani 1601e geldiğimde 1$ kar ediyorum.Bu mantıkla yola çıktım :)
Merkel-Hollande Euro bölgesini korumak için herşeyi yapmaya hazırız dedi onun için böyle oldu altın :D
kimin saat kaçta açıklama yapacağını nerden takip ediyoruz ya :D
Herhangi bir forex firmasının sitesine girerseniz ekonomik takvim diye bölüm mevcuttur :D
az once bahsettıgım yerden ilk 30 liralık gerçek denememi yapıyorumda ne heyecanlı bişeymiş bu :D
en az 100 dolar ile baslayabiliyorsun.Hesp yoneticisi vberiyolar,günlük bilgileri geçiyor destek direnç ve beklentileri.Gündemdeki verileri gelişmeleri dakka bası mail atıyor
ayrıca telefondan arayıp işlem yaptırabiliyosun yada fırça atabiliyosn :D
her sabah arar günaydın der öyle de şeker adamlar :D
Arkadaşlar bu altın konusunu dağıtmamak için FOREX hakk yeni bir konu açıyorum. forexle ilgili sorular bilgiler tecrübeler herşey ordan devam.
doğru dedin mutluay abi,dağıldı gitti..
yarım saatlik zaman aralığına bakarsak onumuzdeki bi kaç saat için yorumum yatay düzeyde 1617 1621 arası sıkışık
Günü 1623 seviyesi altında kapatabilriz.
Not: Gelecek bir veri varmı su anda bilmiyorum,yok varsayarak bu yorumu yaptım
Yatırım tavsiyesi değildir
Forex hakkınd bütün sorular, cevaplar, paylaşımlar bundan böyle aşağıdan arkadaşlar pls...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post6071457
iyi haftalar beyler bu hafta altında durumlar ne olacak?
yükseliş devam eder inşallah..