Bugun ki düşüşe ithafen.....http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...08485526_n.jpg
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
tayfun kardeşim zaten devamlı görüşüyoruz ama buradanda yazayım dedim:
ALLAH CC. senden rağzı olsun sayende ciddi paralar kazanıyorum tekrardan teşekkur ederim...
Yasin Gürlek
YG Cupra
1652.75 gördü biraz önce durmasın devam etsin![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
1660 bekliyordum dun konustuk hatta bir kac arkadasla ama bu kadar hizli olmasi cok sasirtici balon olabilir.Gun ici analizlerimizi yapip rota tayini yapmaya calisalim bakalim.
1 günde 30 $ artış ve öyle piyasayı etkileyecek bir açıklamada yok takip ettiğim kadarı ile..
Bugün yarın ciddi satış yer gibime geliyor.
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Fed tutanakları açıklanmış.Parasal genişleme için hemen hemen her üye yeşil ışık yakmış.O neden ile uçmuş.Ben tutanaklardan birşey çıkmaz diye düşünüyordum açıkcası Eylül'de toplantı sonrası açıklarlar diye düşünüyordum.Çarşı karıştı şimdi 1680'e dikkat oraya kadar önü çok açık.Hala al sinyali veriyor tüm indicatörler.Altın hadi eyvallah bu haber ile uçtu da peki ya EURO'ya ne oldu.Çözülen bir sorun yok gelen pozitif bir haber yok.Oradaki hareket kesinlikle spekülatif ve ağır bir darbe yiyecek.Dolarcılar alışa geçti bile şimdiden.Pazarcı tabiri ile poşet yetitiremiyoruz daha bu saatteCan öğle yemeğinde ara abicim sen beni.İş yoğun geçer bugün işin rengi belli oldu.Bol kazançlar dilerim herkese.
Altın yukarı dogru kıpırdanmaya basladı bakalım hayırlısı.............
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
istihdam 372k
devam eden işsizlik 3317k geldi. zıplaması lazım değil mi ?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Saatlik grafikte hala güçlü al diyor arkadaş.Bugün gördük ki bu yükseliş balon değil.100lü rakamlar beklediğimizden erken gelecek her ufak düşüş alım fırsatıdır.
tek rakibi turbo tayyar :d
1673 ve yükseliyoruz..
Ama yarın satış gelecektir diyorum gene.. Ben bile düşünmeye başladım![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)