Merkez bankası faiz indiriminden bahsetmiş. Bu durum doları yükseltir diyorlar. Dolar için 1,83 e gider diyenler var. Ons şuan 1728. Bunlar sadece okuduklarım. Sizlerdende yorum bekliyorum.
Merkez bankası faiz indiriminden bahsetmiş. Bu durum doları yükseltir diyorlar. Dolar için 1,83 e gider diyenler var. Ons şuan 1728. Bunlar sadece okuduklarım. Sizlerdende yorum bekliyorum.
Altını şuan durdururabilecek tek nokta 1790-1800 arasında satış yeme ihtimali 1805 falan olursa 2000 milenyum![]()
Altında yeni yılda `yeni rekor` gelir mi? | Son Dakika Finans ve Ekonomi Haberleri | Bigpara.com
Ne dersin bu habere Tayfun ?
1749.35 şu anda daha gideri ne 1900? 2000? vtec mi açtı yani?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Günaydın ve hayırlı haftalar
altında ön görüşler nedir?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ufak bir düşüş var devam edermi düşmeye yoksa toparlanır yükselmeye devam edermi:?
ben tekrarmı girsem altın mevzuuna bi ara giriyodum kerem abi kovdu beni![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
aldım hemde "1741 den 0. 06 lot "780 yürürse askere gitmeden önce çok rahatlarım
edit: korkutmuyo değil hani ama sl 1733 bakalım inş o kdr düşmez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)