User Tag List

Sayfa 248/280 İlkİlk ... 148198238246247248249250258 ... SonSon
5307 sonuçtan 4.694 ile 4.712 arası

Konu: Altın fiyatları ve yatırım?

Mert09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haberler v.s 2014 te dahada düşecek diyo
    nerden geliyor bu haber mayalardanmı aman ustad yapmayın ya kimse bilemez altın olayı çok değişik eğer okuyup çözülcek bişey olsaydı herkes altından köşe olurdu 110'a çıktığında bidaha düşmez en düşüğü bu tarihi yükseliş yaşanıcak vsvs diye haberlerde çıkmıştı ben kimsenin ipiyle kuyuya inmem şahsen sizlerde öyle yapın derim bi kardeş tavsiyesi

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar şu türk aklını bırakın yok yaza yükselir kışa düşer düğün olur fiyatlar artar , böyle bir şey yok arkadaşlar bu piyasayı Türkiye değiştirmiyor Ons / dolar fiyatı belirliyor. Gel gelelim bu altının kilosu 2000'li yıllarda 8.000$'dı. 2010-2011 yılları arasında ort. 60.000$'ı gördü bugun ise 39.000$ kısa dönemde yorum yapmak doğru değil ama uzun dönemde bana göre muhakkak aşağı, kendi seviyesine gelicektir. Dünya'da bu tür yatırımlarda 20 yılda bir bu tarz tepe takla hareketler olabiliyormuş.

yasko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden geliyor bu haber mayalardanmı aman ustad yapmayın ya kimse bilemez altın olayı çok değişik eğer okuyup çözülcek bişey olsaydı herkes altından köşe olurdu 110'a çıktığında bidaha düşmez en düşüğü bu tarihi yükseliş yaşanıcak vsvs diye haberlerde çıkmıştı ben kimsenin ipiyle kuyuya inmem şahsen sizlerde öyle yapın derim bi kardeş tavsiyesi

heycan oluyo ister istemez yazmış adamlar
    "YaSko"

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bu altinin olayi nedir ..?

Nasi belirleniyo neden düşer neden cıkar ana üreticisi kimdir hangi ülke elinde tutar bu altin piyasasinin.

bilgilendirmek isteyen varmi ?

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Nasi belirleniyo neden düşer neden cıkar ana üreticisi kimdir hangi ülke elinde tutar bu altin piyasasinin.

gENEL söylenti israildeki para babalarının yön verdiği

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

illüminati olabilirmi....

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fed kaynaklı, en son düşme sebebi batmakta olan bir iki ülkenin el altından piyasaya altın vermesi olarak bakıyorlardı, şuan ise Fed çıkışlı bir iki karar rol oynuyor, şuan aslında olması gerektiği oranlarda diyordu bir ekonomist arkadaş fakat 2014 te artar diye bakıyor, umuyorum zira ciddi bir mebla yatırdım ve en azından verdiğimi geri almak ve geçen bunca zamanı elime kalan zarar olarak görmek istiyorum.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soktumun malı artık düşmez dedikçe düşüyor yaa

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soktumun malı artık düşmez dedikçe düşüyor yaa
    ons bazında 1200-1180 seviyelerine inmesi bekleniyor ki çok da bişey kalmadı.Bir miktar daha düşecek gibi.

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illüminati olabilirmi....
    Kimse bilemez falan yazmişsin ya bende cidden bilgin vardir diye düşünmüştüm.

Bilgi paylaşim platformu benimde altin hakkinda bilgi edinmeye ihtiyacim var.

İllüminatinin de allah belasini vercek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse bilemez falan yazmişsin ya bende cidden bilgin vardir diye düşünmüştüm.

Bilgi paylaşim platformu benimde altin hakkinda bilgi edinmeye ihtiyacim var.

İllüminatinin de allah belasini vercek
    aksini inkar etmedim üstad arada bi ufaktan iteleyim dedim şöyle diyiyim sana bizde yakın zamanda 110'dan almıştık hala duruyor ne için almıştık asıl problem o televizyonda bi programda toplanmış 5 yuavşak yüzünden aldık yüklü bi miktar söylediklerini aynen yazıyorum ' altın mühteşem bir yükseliş yaşıcak ve tarihin en yüksek miktarina gelicek' demişlerdi onlar dedikten 2 ay sonra altın tamamen çöktü birde bu adamlar bilmem ne uzmanı... Altın tamamen kumar işi bence ancak ufaktan ara pasları verebilir mesela dolar ve euro fiyatlarındaki uçukluklar bi anda yükseliş veya bi anda düşüşler bunlarıda herkes yakalayamaz bilmem hatırlarmısın çeyrek altın bi ara bitmişti tek tük bulunuyordu yeni altınlar basılıp getirilince altında aşırı bi düşme yaşandı şuan 78 sanırım gramı altın piyasasini takip etmek için ya işssiz olucaksın yada mesleğin olucak kulaktan dolma bilgilerle olmaz yani ama yatırım yapıcam zarar etmek istemiyorum dersende en iyi seçim dolar etrafımda altınla uğraşan insanlar var ciddi düşüyorsan aklına bişey takıldıysa özel mesaj atarsan telefon numarası bırakırsan bana yardımcı olabilirim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aksini inkar etmedim üstad arada bi ufaktan iteleyim dedim şöyle diyiyim sana bizde yakın zamanda 110'dan almıştık hala duruyor ne için almıştık asıl problem o televizyonda bi programda toplanmış 5 yuavşak yüzünden aldık yüklü bi miktar söylediklerini aynen yazıyorum ' altın mühteşem bir yükseliş yaşıcak ve tarihin en yüksek miktarina gelicek' demişlerdi onlar dedikten 2 ay sonra altın tamamen çöktü birde bu adamlar bilmem ne uzmanı... Altın tamamen kumar işi bence ancak ufaktan ara pasları verebilir mesela dolar ve euro fiyatlarındaki uçukluklar bi anda yükseliş veya bi anda düşüşler bunlarıda herkes yakalayamaz bilmem hatırlarmısın çeyrek altın bi ara bitmişti tek tük bulunuyordu yeni altınlar basılıp getirilince altında aşırı bi düşme yaşandı şuan 78 sanırım gramı altın piyasasini takip etmek için ya işssiz olucaksın yada mesleğin olucak kulaktan dolma bilgilerle olmaz yani ama yatırım yapıcam zarar etmek istemiyorum dersende en iyi seçim dolar etrafımda altınla uğraşan insanlar var ciddi düşüyorsan aklına bişey takıldıysa özel mesaj atarsan telefon numarası bırakırsan bana yardımcı olabilirim..
    Altının Fiyatı Çeyreğin olup olmaması ile ilgili değildir ! Altının Kilo Fiyatı hesaplanması Ons * 3199 = $ / kilo fiyatı bu formül ile hesaplanır. Burdan da gram hesaplanır. Bizim halkımız halen altını çeyrekle hesaplıyor. O söylediğiniz şeyin gerçeği ons fiyatında düşüş sağlanmıştı , halkımızda çeyreğe yüklenince darphane yetiştiremedi ve işçilik yapmaya başladı yani halk dili ile kara borsa oldu bu sebepten tanesinde 15-20 lira extra bi ücret çıktı. Darphane normal kapasiteye dönünce bu extra ücret ortadan kalktı ve herkes altın düştü diye konuşmaya başladı. kısaca altın çeyrekle ölçülmez düştü çıktı denmez çünkü çeyreği etkileyen ons fiyatı - dolar / tl kuru - darphane + işçilik etkiliyor. Sorsanız herkes altın işi ile uğraşır ama sorsanız temel bilgileri bile bilmez.

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert yahu altinla ilgili olasi tuyolari buraya yazsanda hepimiz istifade etsek olmazmi?

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi sonuc olarak suan alınmalı mı ? alınmamalımı ?
    kafam iyice karıstı ben bugun 2 bın lik aldım.
    yarın 5 bın lık daha dusunuyorum yaza kadar dursun dıe ama herkes farklı bıseyler soyluyor. kafam karıstı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 54th540 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert yahu altinla ilgili olasi tuyolari buraya yazsanda hepimiz istifade etsek olmazmi?
    altın da tuyo diye birşey yoktur , at yarışı değil bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı furkane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Altının Fiyatı Çeyreğin olup olmaması ile ilgili değildir ! Altının Kilo Fiyatı hesaplanması Ons * 3199 = $ / kilo fiyatı bu formül ile hesaplanır. Burdan da gram hesaplanır. Bizim halkımız halen altını çeyrekle hesaplıyor. O söylediğiniz şeyin gerçeği ons fiyatında düşüş sağlanmıştı , halkımızda çeyreğe yüklenince darphane yetiştiremedi ve işçilik yapmaya başladı yani halk dili ile kara borsa oldu bu sebepten tanesinde 15-20 lira extra bi ücret çıktı. Darphane normal kapasiteye dönünce bu extra ücret ortadan kalktı ve herkes altın düştü diye konuşmaya başladı. kısaca altın çeyrekle ölçülmez düştü çıktı denmez çünkü çeyreği etkileyen ons fiyatı - dolar / tl kuru - darphane + işçilik etkiliyor. Sorsanız herkes altın işi ile uğraşır ama sorsanız temel bilgileri bile bilmez.
    ben altın işleri ile uğraşıyorum diye yazmadım oraya zaten öneri sundum sonuçta bi forumdasın şuan sen ? ayrıca çeyreğe görede ölçtüğümüde yazmadım oraya örnek verdim ben

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı furkane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    altın da tuyo diye birşey yoktur , at yarışı değil bu

zamanında ekonomist bi arkadaş vardı yardımları sayesinde bi çok arkadaş zarar etmek ten kurtuldu geçmiş sayfalarda görebilirsin.

tüyo var yok at avrad yarışı onuda bilmem anlamam .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 54th540 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zamanında ekonomist bi arkadaş vardı yardımları sayesinde bi çok arkadaş zarar etmek ten kurtuldu geçmiş sayfalarda görebilirsin.

tüyo var yok at avrad yarışı onuda bilmem anlamam .
    Tüyo olsaydı çoğu ekonomistin kendisine faydası olurdu. örneğin altın almak yada satmak için bunların reel'de olması gerekmıyor örneğin 100bin$ teminat ile 1.milyon$'lık altın al sat yapabılıyorsunuz. Altını günümüz piyasasında etkileyen o kadar çok faktör var ki 2004 yılından nükleer faaliyetten tutun bugun ki fed faizlerine kadar extrem bır durum var ... Sadece ekonomıstler yön ön görebilirler.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altinin degerinin hesaplanmasi konusu Furkane'nin dedigi gibi, ceyrekten bakip da hesaplanmiyo statukoda.

şöyle diyiyim sana bizde yakın zamanda 110'dan almıştık hala duruyor ne için almıştık asıl problem o televizyonda bi programda toplanmış 5 yuavşak yüzünden aldık yüklü bi miktar söylediklerini aynen yazıyorum ' altın mühteşem bir yükseliş yaşıcak ve tarihin en yüksek miktarina gelicek' demişlerdi onlar dedikten 2 ay sonra altın tamamen çöktü birde bu adamlar bilmem ne uzmanı... //// etrafımda altınla uğraşan insanlar var ciddi düşüyorsan aklına bişey takıldıysa özel mesaj atarsan telefon numarası bırakırsan bana yardımcı olabilirim..
    Cevresinde altinla ugrasan insan televizyondan duydugu 5 kisiye bakip 110'dan altin aliyosa biraz ironi var burda ?

Yaklasik son 1 ayin altin grafigi.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)