aksini inkar etmedim üstad arada bi ufaktan iteleyim dedim

şöyle diyiyim sana bizde yakın zamanda 110'dan almıştık hala duruyor ne için almıştık asıl problem o

televizyonda bi programda toplanmış 5 yuavşak yüzünden aldık yüklü bi miktar söylediklerini aynen yazıyorum ' altın mühteşem bir yükseliş yaşıcak ve tarihin en yüksek miktarina gelicek' demişlerdi onlar dedikten 2 ay sonra altın tamamen çöktü birde bu adamlar bilmem ne uzmanı... Altın tamamen kumar işi bence ancak ufaktan ara pasları verebilir mesela dolar ve euro fiyatlarındaki uçukluklar bi anda yükseliş veya bi anda düşüşler bunlarıda herkes yakalayamaz bilmem hatırlarmısın çeyrek altın bi ara bitmişti tek tük bulunuyordu yeni altınlar basılıp getirilince altında aşırı bi düşme yaşandı şuan 78 sanırım gramı altın piyasasini takip etmek için ya işssiz olucaksın yada mesleğin olucak kulaktan dolma bilgilerle olmaz yani ama yatırım yapıcam zarar etmek istemiyorum dersende en iyi seçim dolar etrafımda altınla uğraşan insanlar var ciddi düşüyorsan aklına bişey takıldıysa özel mesaj atarsan telefon numarası bırakırsan bana yardımcı olabilirim..