User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
84 sonuçtan 77 ile 84 arası

Konu: Araç Satmanın Zorlukları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de şahine 6.250 yazmıştım 5 binlira veiririm kabul edersen hemen geliyom sanki bakkaldan 1 kilo domates almaya geliyo lan zaten arabayı o fiyata vermem de hemen gelir alırım nedemek araba bu sağına soluna bak incele beğen al fotoya bakılıp araba alınsaydı oooo

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    o değilde

sahibinden.com da 15" spoon jantların ilanı vardı gelen mesaj şu

"orjinal lastiğe uydumu kardeşim yoksa + lastik aldınmı bendee 175/70 R 13 78 T lastik var spoon jant uyuyormu"

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben direk son fiyatımı yazıp bunuda belirtiyorum.pazarlık için tel mesaj istemiyorum.gece 1 de arayan olursa da iyi olmaz.
    komançero garage

brkkksln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsErdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    butun yazılanları okudum sanırım ben şansılıyım biraz 3 araba alıp sattım Allahtan hep duzgun adamlardan aldım duzgun adamlara sattım abuk subuk ınsanlarda aramadı cok sukur
    ilan eğer kısa süre duruyorsa fazla insanla muhattap olmadığın için sinir harbi yaşamıyorsun

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde

sahibinden.com da 15" spoon jantların ilanı vardı gelen mesaj şu

"orjinal lastiğe uydumu kardeşim yoksa + lastik aldınmı bendee 175/70 R 13 78 T lastik var spoon jant uyuyormu"
    İŞte olay budur

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bıde arabadan anladıgını sanan ama anlamayan ustalar var arabayı goturyrm bakıyr hemen bokluyr arabayı tabı ben enyıyım ya anlamıyrm sankı arabadan arabanın altına bakarak arabaya *** atan adamda ılkdefa duygum motora bakmadı alta bakıyr ne ınsanlar var ya herkesı enayı sanıyorlar
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

poşetçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hepsini yazsam roman olur eleman aradı direk son kaç olur dedi yazıo ilanda dedim.allaha emanet ol dedi kapadı bi başkası arife günü aradı arabayı bayram sonu alıcaz garaja koy kullanma dedi dün aradım ne oldu die annesinin telinden aramış kontürü yokmuş birisi 10 olurmu die msj atmış o fiatada var onlara bak bu fiat aşıosa dedim gizliden aradı küfür etti tavuk çiftligine ortak olurmusun die tel açtı horoz sayısını sordum dalgamı geçiosun dedi... İnsanları anlamak zor hangi kafayı yaşıolar sanki parasını werdi almaya geldi tarzında konuşmalar bitirim ayakları ya yerse die teklif edilen ölü rakamlar dalga geçin sinirlenmemiş olursunuz

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen ef yi 6500 lira ilan açtım ilandada 30 kere belirttim jantsız verecem diye jantlı 5 lira olurmu diyenler çıktı.. biride yolda arabayı yıkattım bir ara... mal herifler gelip arabayı inceliyor. önce çok temiz çok süper ya honda ya süper yapıyorlar diyor arabayı almak istiyorum felan fiyat söyleyincede yok etmez şurasında şu var bu var şurada burada 3 liraya var bilmem ne... bende seninde sakalın kirli t shirtin kirli seni ne edecez diye lafı giydirince kendine bide bakıp uzayıp giden öküzlerde var....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)