hep değişik markaları denedim; tofaş-citroen-audi-honda-peugeot-opel,, papaz hergün pilav yemez mantığıyla![]()
hep değişik markaları denedim; tofaş-citroen-audi-honda-peugeot-opel,, papaz hergün pilav yemez mantığıyla![]()
2 japon 2 fransızdan sonra alman denemek istiyorum artıkgönül ister e92 olsun ama e36dan devam edicez artık milf hunter
![]()
.
94 ten beri alman aracı kullanıcısıyım ilk aracımız skodaydı saglam araçtı sorunsuzdu 2001 de astra g aldık oda aynen öle bakımını yagını suyunu yaptır arkana bakma saglam arabaydı komforluydu 5 ay önce astra h dizel aldık sıfır buda aynı şekilde komfor var yakıt tüketimi iyi saglam araba şuanlık almandan vaz geçemiyorum ileride ne olur bilinmez
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Kendimi bildim bileli renault sahibiydik.flash fairway optima concorde laguna.şimdi vw sahibiyiz.
güven vermesi malzeme kalitesi önemli kriter.
#eksikpazar
bende 106 y sırf inat için almıstım nefret ettigim bi aractı ama simdi asıgım durusu gidişi her yönden beni tatmin ediyor 4 senedir bende hala ilk gunku heyecanla kullanıyorum degiştirmeyide dusunmuyorum
bende kullandıgıma aractan memnunum guvenlı konforuda yetıyor az yakıyor vs ama bu olay tamamen maddiyata dayalı herkes kalıtelı araclara bınmek ıster yanı elındekı paraya göre en ıyı araba neyse ona 15 bın tl ye clıo satılırken clıo alırsın en guzelı o olur honda alırsın en guzelı o olur ama yanı herkes bındıgının fanatıgı bı nevi..
konu sanırım biraz yanlış anlaşılmış,
atıyorum dizel Hyundai accent aldınız, aynı fiyata dizel Renault clio'da var,
siz neden accent'i seçtiniz, artıları - eksileri neler,
performans, donanım, konfor vs. gibi...
clio, accent dedim ama genel olarak markaları baz alıyorum
mesela Renault mu? hyundai mi? dersek ben hyundai derim
her ne kadar yakıt tüketimi olarak Renault daha başarılı olsada, hyundai bence performans olarak daha iyi![]()
ilk arabamız Toyota corollaydı ae92 ben araba kullanmasını onda öğrendim( sökmediği bi yeri kalmamıştı) yine ikinci arabamız yine corolla ae101
neden toyota: kendi klasmanında ki araçların çoğundan kaliteli olması performansı da 4 kapı bi aile otomobilinde göre çok iy olması.
PROJECT01 GARAGE
bmw 5 nedenmi ?
prestij,istediğin zaman elinin altında emrine amade 150 bg,konfor,güvenik, aracın verdiği makam aracı hissiyatı(babamın ilk ve tek görüşü),1500kg lik cüssesine ve LPG'ye rağmen köşe başı yanlamalarda gayet rahat kendini toplaması,yüksek hızlarda bile yolda stabil durması
bmw 3 nedenmi ?
markanın seri araçlarına duyulan güven,gayet tatminkar güç ağırlık oranları,ani hazlanmayı ve konforu bir arada sunması,güvenlik önlemleri
kısacası BMW nedenmi ??
aşk üç harf
ALLAH a çok şükür birçok aracımız oldu zamanına göre eski olsalarda iyi araçlardı
tempradan nceki aracımız spring ti babamlar istanbuldan sinop a giderken yolda kangoonun birini geçememesi (ki kangoonun arkasında romork takılı)babamı çok sinirlendirmişti ona kızdı şimdi tempra aldı (2.0 16v) hızmı hız konfor mu üst düzeyde eskilerin makam aracı sonuçta,artı btçemizde buna yettiğinden alında tek eksi si motorunun ustası kolay kolay bulunmuyor maalesef ....ilginç ama sinir insana neler yaptırıyor...
tabi ya ...
japonu tercih ediyorum her zaman hem sürat hemde parça konusunda on numara,görünüş ve yapılan işlemlerin hepsini kaldırıyor,tabiki .H.O.N.D.A
Ben Santiye aracı olarak tata telcoline kullanıyorum.piyasası pek olmayan bir araç.almamın nedeni ;
Alırken 0 olarak uygun kredi oranlariyla aldım.ayrıca faturali olarak aldığım için fatura avantajım oldu
Yeri geliyor dagın tepesinde oluyorum yeri geliyor akarsu kenarında.aracı bayağı yoruyorum.parçası ucuz bir model olduğu için masrafı az oluyor.yani fiyat-performans iliskisine bakarsak alabileceğim en uygun araç buydu.
İs dısında kullandığım araçlar farklı markalardan oldu fakat geneli Japon idi.
Onun nedeni de motorlarınin beni yarı yolda bırakmamasi.
30 yaşıma kadar spor 30dan sonrada oturaklı bir araba istiyorum suan honda kullanıyorum cünki rexin kendine özgü bir tasarımı ve ruhu olduğunu düşünüyorum ama 30dan sonra 3.30ci fena olmazdı .![]()
hızlı ekonomik sorunsuz parcası bol bulunması ve modifiye parca coklugu sebebiyle honda aldım prim de yapıyor arac sattıktan sonra tekrar alırımıyım sanmıyorum![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Honda, atmosferik sorunusuz performansı.
Fiat, ucuz servis ve sorunsuz oluşu. (multijet için söylüyorum)
Tofaş, birçok çevre tarafından sevilmediği için.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Volkswagen grubu...Kendi reklamlarında ki gibi.. Prestij Standart
Japon araçlarındada kesinlikle Nissan..Gayet sorunsuz,performansları yeterli ve bana gore prestiji daha yüksek digerlerine gore(Mazda haric).
Renault'ta kullandık bolca günlük kullanıma cok uygun,servisi yakıtı oldukca iyiydi.
Toyota'da var ama sorunsuzluk dısında cok hosuma gitmiyor acıkcası..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kendimi bildim bileli hep renomuz oldu.hatta peder 30 sene renault servislerinde çalıştı.ama 106 gti aşkı ağır bastı pejo aldım![]()
Mantik alman kalp amerikan diyo bendeMuhtemelen alman ozellikle de vag grubu araclar ,sorunsuz ve konforlu . Eger ikinci arabayi koyucak olursam o kesin bi amerikan olur ama koltuga yayilip egzoz homurtsunu dinlemek bambaska keyif
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)