japon herzaman tercihimdir... hızlı ve uufaklık![]()
Amerikada kesinlikle japon bakim masraflarinin uygunlugundan dolayi. Tr de ise Alman hatta mumkunse audi.
Elazığda doğdum büyüdüm orada arabanın sonu mercedestir.. ama babam olsun amcam olsun bmw severlerdi mersodan hiç hazetmezlerdi.. babam 95te e200 aldı araba buymul yaa falan dedi ama sonra 96da vectra b çıkınca ona geçtisonra 99da e46 ya.. o günden sonra da bmwsiz kaldığımız zaman azdır.. takıntı gibi bişey aslında..
ben artık çok sıkıldım bmw den gerçeği söylemek gerekirse.. içi falan konforu hissettirmiyo bana mercedes kadar.. bi de çok bozuluyo arkadaş araba mı bana binicek ben mi arabaya.. arkadaşıma clk aldık 1 senedir 1 gün bi yeri bozulmadı bmw nin ufak tefek de olsa yok airbag ışığı yanar yok tv tuneri bozulur illallah dedirtti..
ama bgn clk bakmaya gittik babamla arabaya etmediği lafı bırakmadı.. e90 alıcam diyorum 46.000e iyi git al diyo.. clk alıcam 50ye düpü de var diyorm 50 veremem ben diyo.. 520 var 52ye diyorum iyi al diyo.. anlamadım ki ben de :S
Toyota.... nerdeyse hepsi.. Ama fanatiklikten değil, değiştirme sebebim ancak mercedes için olur, ama onunda 6 veya 8 sılındırlisi... sl veya cl için mercedes e geçmek niyetim...
bayadır bir almana binme isteğim vardı ilk olucaktı kısacası bi anda geldi vw opel değil direk merso bmw audi bu üçünden biri olucaktı 2 ay aradım şimdilik en hesaplısından başladım( hoş 6 ayda 6 lira harcamışım bu hesaplı arabaya..) bakalım üst modellere doğru çıkmayı düşünüyorum inşallahartısı çok eksisi neredeyse yok Mertsongülle hafif trafik karşıdan dönüyoduk direksiyon tek el tıtıyorum yayılmışım sigaramı içiyorum sağlı sollu gidiş birazda muhabbet hali kaçla gidiyoruzdur dedim 110 120 abi heralde dedi o sırada 190dı
frenini hızla şerit değiştirdiğinde cuk diye şeride oturmasını seviyorum içindeyken güven veriyo taburede oturuyo gibi değilsin
böyle dolu fazlası var ve atraction olmasına rağmen koltukların belini sardığını onlarında rahatlığını çokca hissediyosun
Vorsprung Durch Technik
alabilecek bütçe olduğu sürece Bmw
alamadağımız sürece ne olursa i30 oldu onu aldık mesela![]()
1881 - 193∞
BMW konfor güvenlik atak Mercedes prestij ve yağı suyu benzini olsun dunyayı dolaşır mitsubishi sadece evo merakım var suan nissan var farklı zevkli Toyota corolla dizel yeni kasa çok memlun etti beni
Açıkcası Honda,Subaru ve Opel harici başka bir araba almam. Tabi Merco alacak parayı bulursam ayrı =)
Honda Küçüklüğümden beri japon firması olmasından mı japonları çok sevmemden mi dolayı bilmiyorum hep sevmişimdir.
Subarununsa yeri bende çok ayrıdır 2006 senesinde manyak gibi gezerdim 1.6 çakma sti'la çok eğlenmiştim gene olsa gene alır çakmasını yaparım =) Para bulursam Hiç düşünmem basar STİ alırım.
Opelde de ne bilim konfordan dolayı heralde seviyorum =)
hayatta almayacağım araba markaları ise pejo,citreon renault Allah fransız arabasına bindirmesin beni.
birde eklemeyi unutmayayım petrol kuyusu sahibi felan olrusan kesinlikle american klasikleri =) 8 silindirin sesi :/
feel is everything
herkes bütçesinin yettiği kadarıyla kendince en iyisini almaya çalışır...Babam koyu renaultcudur)
Hakkatende bugüne kadar bir kere mahçup etmedi..1 kere bile...3.megane'miz..yine sorunsuz yine sorunsuz..
Ben seat kullanıyorum... seat olması pek önemli değildi.
Aracımı şans eseri bulup aldım.
Cupra2 çok beğeniyordum ve seviyordum, nedir ne değildir pekte bilgim yoktu alırken, bütçemin altında bir otomobildi, sahip olmak istedim. Aldım 4 senedir beraberiz çok severek biniyorum.
VAG gurubu ile tanıştım aracım sayesinde, vag gurubuna karşı bir güven kazandım, Muhtemelen bu grubun araçlarına binmeye devam edebilirim ama beğendiğim başka bir araç çıkarsa onuda alırım.
Marka fanatiği? işim olmaz... Başka seat ta beğenmiyorum... Hatta kendi kasamın yani mk2 ibizanın diğer araçlarını da beğenmiyorum. Sadece kendi aracımı beğeniyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)