yurt dışı okullar ıcın cazip bi secenek olmuş hem fıyat hem ulke ve potansıyelı acısından![]()
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Vay arkadaşİşi gücü bırakıp tekrar üniye dönesim geldi
![]()
bu sene için geç kaldım ama seneye ıns tekrar gırıcem dıkey geçiş sınavına olmazsa son çare rusya olcak bı acıdan rusça ögrenmek + ingilizce super olurdu
özelden msj attım msn adresını ekledım bı bakarmısn özelden konusalım sorularım var musaıd sen konuyu kırletmeyım![]()
güncel olsun , bu sene çıkan yeni karara göre katalogda yer alan okullara denklik sınavı aranmadan direkt denklilk verilicekmiş(tıp,dişçilik,eczacılık,öğretmenlik,mühendislik bölümlerine )
Eğitim ve Kariyer - YÖK'ün diploma denklik yönetmeliğinin yürürlüğü durduruldu
YURTDIŞI YÜKSEKÖĞRETİM DİPLOMALARI DENKLİK YÖNETMELİĞİ (Yeni)
sinan kardeşim arkadasının hataydan gitmesi ılgıncımı cektı bende mustafa kemal universitesınden bu sene yeni mezun oldum . merak ettiğim bişey var su altı teknolojisi diye bir bölüm varmı ?
denizle ve dalgıçlıkla ilgili ?
meslek dalım ticari dalgıçık veya sanayi dalgıçlığı olarak geçer. rusyada çok öenmli limanlar var. bunun için eğitim veren üniversite varmı ?
sinan kardeşim diğer şehirlerde olup olmadğıı hakkında yardımcı olurmusun? şahsi olsun yada kaynak olarak gösterceğin biyer ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)