lan bu ne film aşkı hakanben beğendim güzel sinan dumur olmuş uçan arkadaşın havada durduğuna dahil şahitleri varmı
elinize sağlık tekrardan
lan bu ne film aşkı hakanben beğendim güzel sinan dumur olmuş uçan arkadaşın havada durduğuna dahil şahitleri varmı
elinize sağlık tekrardan
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Hepinize eleştirileri için teşekkür ederim öncelikle. Film senaryosu fantastik olsun diye özellikle istedik aslında. Bir de Çek Bakalım'a katılmak için aceleye geldi. Normalde 3 gün sürecek cekimleri biz 7-8 saatte tamamladık. Hatalar oldu bolca tabiki. Kurgu da yaklaşık 10 gün sürdü. Gerçekten cok zor bi iş. Sesi ayrı, efekti ayrı, senaryo akıcılıgını saglamak ayrı sıkıntı.
Onur'un ucma sahnesi ztn özellikle komedi olması icindi ancak istediğimiz gibi olmadı hava sartlarından.
Silah efektlerinin çoğu başarılı ama reload ve diğer hareket seslerini istediğimiz ayarda bulamadık. Zannetmeyin ses çok var da biz kullanmadık. Her sesin desibel ayarları uyması lazım. Ses senkronu cok önemli o yüzden.
Cidden cem yılmaz'ın dediği gibi 1 saatlik filmi 1 saatte çekiliyor sanan var. İflahımız **kildi yemin ediyorum
Ekipman aslında elimizde baya var. Ama yurtdısında satısı olup buraya gelmeyen air balistic silahlar var. Mevcutsa görüsebiliriz.
Film çekmek cidden cok eglenceli, rolling'te aldıgım keyiften daha fazlasını alıyorum
Son olarak daha 1 yıl olmadı bu işe gireli. Daha çok amatörüz. Sadece iyi bir kameramız var. Hepsi bu.
Elinize sağlık lâkin özelliklere sesleri beğenmedim..
Şarjör takma sesleri, silahların patlama sesleri olmamış. Tüfek ve tabanca aynı sesle patlıyor.. Umarım zamanla daha başarılı işler ortaya çıkar..
Film bence vasatın biraz üzerindeydi,fakat emeginiz tabiki inkar edilemez, Daha iyilerini yapabileceginizi düşünüyorum, kolay gelsin
Yanlış anlaşılma olmasın ama Vimeo'da tamamen aynı senaryolu bir kısa film vardı bulursam eklerim linkini.
Ben daha güzel bir iş çıkartabileceğinizi düşünüyorum biraz aceleye gelmiş gerçi sizinki zaman olsa daha profesyonel olurdu eminim.
Elinize sağlık kolay gelsin.
biraz shoot em up biraz da mr. and mrs smith yapılmış bence daha özgün yapılsa efektler iyi olmuş ama senaryo arakspor
emek verilmiş saygı
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
uçma sahnesi çok garip olmuşgenede oyle vasat gelmedi bana cs tarzı olmuş
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
her ne kadar silah,şarjör vs. sesleri beğenilmesede işin amatör ruhun yansıtmış.bence amatör olarak düşünülünce gayet hoş bir kurgu olmuş
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Genel olarak güzel ama ince detaylara girildiğinde daha iyilerinin yapilabileceğini düşünmekteyim
başarilarinizin devamini dilerim.
ellerinize sağlık güzel olmuş ..
birde çalan şarkının ismi nedir acaba?
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Emeğinize sağlık, amatör olarak gayet güzel olmuş, efektler için adobe after effects'mi kullandınız.
Bir kaç arkadaş özelden çalıntı vs tarzı mesajlar atmış. Biz senaryo bizim demedik zaten videoda da Senaryo hakan vs gibi bir yazı da yok gördüğünüz üzere. Biz sadece cekebilme kabiliyetimizi görebilmek adına bu cekimi yaptık. Yoksa daha önce cektigimiz videoları izleyen arkadaşlarda vardır aranızda.
Biz profesyonel degiliz sonucta, kimse bilmediği konuda yorum yapmakta sınır tanımıyor bazen forumda. Eleştirilere her zaman açığım, hala söylüyorm. Ama filmi gidipte avatarla mı kıyaslıyorlar anlamıyorm kiÇek bakalım'a katılan videoları biraz izlerseniz, ayaklarınız biraz daha yere basarak yorum yapabilirsiniz.
Onemli olan kisim efektlerin uygulanmasi heralde onlar da basarili gibi duruyor, izletti kendini
Elinize saglik
ellerinize sağlık görüntü kalitesi çok güzel efekler harika ama sanki fazla fantastik :S bide ablanın elindeki silah izlerken çok hafifmiş hissi veriyo ama yine emeğinize sağlık tebrikler...
Ben girişimi taktir ediyorum uzun zamandır takip ettiğim (subscribe) freddiew videosunun birebir alıntısı olmuş ama olsun bence eksik olan açılardı biraz daha zenginleştirebilirdiniz..
Devamı daha güzel olur inşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)