çok yoğundu bence herşey arka arkaya gerçekleşiyor ancak efektler harika olmuş![]()
çok yoğundu bence herşey arka arkaya gerçekleşiyor ancak efektler harika olmuş![]()
...
Kadının hızlı hızlı arabaya gidişini izlerken gülmekten alamadım kendimi fena değil okadar emek var kötü değil bence ben begendm
Emek vermissiniz , ugrasmissiniz ama az silah efektli biraz daha konusmali bir film olsa daha iyi olurdu gibi
Yinede emeginize saglik.
Daha iyisini yapabiliceğini biliyoruz adamım.Fazla zamanım yoktu zaten diyorsun.
Kız filmi güzelliği ile kurtarmış.Daha iyilerini bekliyoruz.
Emek vermişsiniz güzel olmuş uçma sahnesi ve silah sesleri dışında gayet güzel.Bu arada çoğu tv dizisinden yüksek bütçeli bir kısa film olmuşMaşallah araba ev falan.
alıntı yapılan sahnede iyiymiş. roket atar olsaydı onu da yaparlardı heh![]()
bence fılm cekımı KURTLAR VADISINDEN guzel =) sılahlar olsun ölen kısıler yaptıkları roller olsun =)
DAHA BASARILI FILMLER BEKLIYORUZ
emeğe biraz saygı... adamlar steven spielberg değilGörüntü ve ses tutmamış bazı yerlerde onun haricinde bi hata göremedim. Bide sondaki uçma sahnesi süper
![]()
.
Eminimki çekerken cok eğlendiniz. Montajlarken cok heyecanlıydınız, senkronla ugrasırken cok zorlandınız ve montajı bitipte ilk izlediğinizde cok mutluydunuz. Bence bu size yeterde artar. Burda olumlu olumsuz eleştiriler sizi üzmesin emin olunki yaptıkca daha iyisi yapılıyor. Filmi çekerken zaman, maddiyat yeterince yoksa cok mükemmel birşey olmasını beklemek hata olur. Sizde aceleyle cekmişsiniz eminimki zamanınız olsa cok daha iyisi cıkardı. Tebrik ederim ben bu yüzden beğendim. Birde kameranın markasını öğrenebilimiyim kendime arıyorum bu aralar güzel birşey
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Senaryo alıntı olabilir onda hiç sıkıntı yok ama orjınal senaryoda bişeye benzemıyor bence.Kısa zamanda iyi iş cıkartmışsınız eldeki imkanlarla elinize saglık ama bende begenmedim.Daha iyilerini cekebilirsiniz.Ayrıca cok emek harcadınız diye begenılecek diyede birşey yok bozulmayın.
Emeğinize sağlık. Ben çok beğendim kendinizi daha çok geliştirmeniz dileği ile.. Paylaşimlari bekliyorum
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
güzel olmuş elinize sağlık
"fareye deney yapmışlar viski votka bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış, rakı vermişler elini masaya vurmuş "o kedi buraya gelecek" demiş....
araba güzelmiş
Elinize sağlık begendim film adı da güzel olmus![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
adamın uçup konması , teröristleri öldürürken ki duruşlar falan daha dışardan bakılarak çekilseymiş baya iyi olurmuş ama genede güzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)