Bende yarın gece çıkıorm yola pazar sabahı sarımsaklıdayım bi aksilik olmaz son anda plan değişmezse.Yazlıkta benim de net olmaz.Numaramı yazıyorum buluşmadan haberdar edilirsem sevinirim
0505 749 77 04
Bende yarın gece çıkıorm yola pazar sabahı sarımsaklıdayım bi aksilik olmaz son anda plan değişmezse.Yazlıkta benim de net olmaz.Numaramı yazıyorum buluşmadan haberdar edilirsem sevinirim
0505 749 77 04
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Sağsağlim Ayvaliga geldim evdeyim Cem de telefonum var bulusma icin haber verirsiniz onceden![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
pazartesi akşam ayvalıktayım salı akşama kadarsonrasındada buluşursanız izmirden katılırım yanınıza
Konuyu simdi gordum bende camlik ayvaliktayim. Hatta eskiden KFT typerla camlik duzlukte sikan da bendim![]()
ooo kadro sağlam tamam listeye ekliyorum. Yarın akşam bi görüşelim arkası da gelecek.Ramazan bi bitsinde.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Arkadaşlar yarın, yani Pazar akşamı ilk kez bir araya gelcez bende numarası var herkesin. Bilmeyenler için 532 600 2845.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
slm herkese bende yarın akşam ayvalıktayım çamlıkta oturuyorum 306 gti vardı kırmızı 35 hsn 10 plakalı kft tayyarla sıkardıkbelki bilenler vardır
![]()
yarın ordaym bnde ogleden sonra,akşama görusurz madem cok erken olmasında,
volkan ıyıdır yaa, onunde guzel arabalar olurdu evt bı aralar.. bmw ıle gelıcem focus yatıyo ıstanbulda.D
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
23" Fiat 500e LaPrima
yarın akşam hazır olun. Bu arada işyerim Sarımsaklıda Megaş otelin orda. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Aksam ustunden bulusalimda guzel bir yerde gun batarken foto cekilelim makinayi aldim yanima![]()
23" Fiat 500e LaPrima
nerde toplaşılcakyarın akşam bende ordayım Allah kısmet ederse
![]()
It is not hocus pocus,it is all about focus.
Ben Pazartesi yarım gün çalışıyorum öğleden sonra çıkarım yola.
Balık tutalım ama haAyrıca zıpkın merakı olan varsa gündüzleride evin ordan çıkıyorum (Maliye kampının ordan )
Fusion35 ------> OnurD.
yoğun istek üzerine birazdan 3-4 kişi biraraya geliyoruz ona görepazartesi akşamı da Edremite kaplıcaya-hamama felan mı gitsek
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)