şu sınıfı bi geçersem gelicem istanbula:D denicem senle alican:) geçemezsem ben askere:D rc başka ellere:D
Printable View
şu sınıfı bi geçersem gelicem istanbula:D denicem senle alican:) geçemezsem ben askere:D rc başka ellere:D
kankacım :Dyazmıyım sana dedim ama yazıyorum bak kıymetimi bil :D...bunuda yarışlar için hazırladı cocuk yarışıyo sonuçta:)karşı tarafta söksün diyo isterse kendi düşünceni neden başkasınında kabullenmesini istiyosunki istemiyen yarışmaz diyo araba adamın söker takar cıkarır yarıdan keser öle yarışır:D dimi ama bence bu tartığınız zevk renk meselesi gibi:)
sökmeye bende karşıyım, en basiti sök tak klipsler kırılıp yalama oluyor
arabamdaki sorunu bulup halledeyim deniycez
adaş sök sonuna kdr ben karşı değilim :D:D araç senin deilmi ister sökersin ister kesersin ne kdr saçma bişey sanki söküklükten yürüyor aracın maşallah ben gördüm yürürünü maşallah Kaanın ellerine sağlık pis polişçi :D
Kaç kg söktünüz araçtan,tartabildiniz mi?
@kelalper
abi benim hulk'la arabamı aynı kefeye koymam ne kadar komikse senin sökülmesi konusunda yaptığın yorumlarda bi o kadar komik geliyor bana işte :)
söküklük mevzusunu bi kenara bırakalım artık herkesin arabası kendine beyler, aracım budur denemek isteyen dener bu şekilde.
misal sbl 306 söküğüm diye denemedi, ad vtec deniz abi denedi..
kimin işine geliyorsa zevk almaya bakıyorsa geliyor deniyor abi;)
@dragstar
kanka kendinle çelişme lan :D:D
@dragon
sökülen 40-45kg aman aman bişeyde değil hani :)
@batu-rc
batuhan deneriz kardeşim sıkıntı değil, ne kadar tutunacağımı görürüm en azından sana
@kelalper
bu arada hulk'un aynı benim konumdan daha önce açtığını da biliyoruz abi o yüzden kimseye deneyelim demiyodu demen eksik olmuş.
göki nin arabası söküktü, bnmki gayet toplu güzel, bütün döşemeler yerinde takılı duruyor metal aksam gözükmüyor, boş yer hiç yok:D
bnm araba 60 kg sökük tamada ben 95 kiloyum, jant lastik ve frenlerden ağır bnm araba, ön disklerim orjinallerden 2.5 ar kg daha ağır, sac jantlar 6.5 kg + 15"
yaptırdın tabi bilmem kaç gram gelen mdf'yi alcantrayı da verdin üstüne mis gibi ohh :D
kemal kendi klinu ne katıyon oğlum jokeylerin kilosu sadece kendilerini ilgilendirir karşısındakileri değil
40 kg mus:) Ulan on koltuk tek basina 25 zaten:)
olur olur senin yazılımın daha tam bitmemişti ztn, 2 hafta tatildeyim dönünce haberleşiriz ;)
mdf ağır alican, su kontrası bnm arka taraf toplasan 1 kg gelmiyor :D, ön koltuklarda 8kg tanesi, 20 kg istepne ıstavroz kriko tutma demiri, bide 4 hoparlör, teyp ve anten, egzost sistemim inanılmaz hafif orjinale göre, kantara çıkmak lazım :)
benim bride'lar o kadar gelmedi 17.xx geldi orj koltuk hadi olsun 20kg ki yok o da yok.
ee çıkart bakalım 40tan fazla kg??
kemal benimde stepneyi tutan demiri sökmem lazım kaç kg gelicek bilmiyom ama ne koparırsak kardır :D:D