harbi çok saçma ya :D bende 80 kg yim dier araçtaki 55 kg ise nolcak 25 kglik farkı sökerekmi telafi edelim ahaha şofor kilosuna bile karışılıo artık :D
Printable View
[QUOTE=dragstar;2561043]olur olur senin yazılımın daha tam bitmemişti ztn, 2 hafta tatildeyim dönünce haberleşiriz ;)
[QUOTE]
2 Haftamı Ne Diyosun yaa. Ben Haftaya Cumartesi Gelirim Diyodum İst ye.
stock ep3-fn2
vtecler,306lar,106lar,rc'ler,roccolar,rs'ler vs. alakasız araçlarda olur zevkli deneme yapabileceğimiz araçlara güncel bayram sonrası için.
hırs yok, geçme geçilme kaygısı yok, dostça delikanlıca denemek isteyen arkadaşlara duyurulur,
bende sökme taraftarı değilim. ha sadece yarış amacı ile kullanılsa oke.
diğer türlü sökük araçlarla 1.4 benzinli dahi olsa denemem şahsen.
ben günlükte söküğüm her zaman bu şekil yani :)
bu arada dediğim gibi attığım kg 40-50kg arası bişey fazlası yok.
1240-50: 1190kg
1230-50: 1180kg
1220-50: 1170kg
gti-6 hakkında bu kg'ler döner hep tek tek yazdım atılan kg'yi en fazla şekilde tutarak çıkan kg belli yani...
hafif sadece görsellik için sök bence
yav şu söküklük mevzusunu geçelim beyler, isteyen dener böyle isteyen denemez,
kemal ulan sökük denemem diyosun hem kendi araban sökük nasıl iştir sende ki anlamadım :D
Bayram için ve sonrasında fena çatırdılar kopucak :D
:D:D hiç iddialı vtec göremiyorum ben selçuk abi işin enterasan yanı, nerde bu 306ları geçen vtec'ler abi :):)
Ben bile çıkamıyorum
Çıkmayı bırak kızlara bile çıkma teklifi edemez oldum senin yüzünden :D
uahauhauh rs'ler bizden çekinir hale geldiyse vtec'ler ne yapmaz :D :D
o kadar da gitmiyoruz arkadaşlar , chip filtre egzos- ppr motorsport emme/gaz kelebeği port polish, yan koltuk ve arka koltuklar sökük.. gitmesi gerektiği gibi giden sıradan bi gti-6 cidden abartılcak bişey yok yani;) vurgulamakta fayda var
Yanaşırken Pazardaki esnaf ya vara vara çeker yada gel gel o taktiği görüyorum şu an :D
yav arkadaş ne söylesek yanlış anlaşılıyoruz artık yazmıyorum bişey :D :D