aman abi aman kimse kıllanmasın alakalı alakasız bütün herkese dert olmuş zaten SS 306, çekilmiyorlar yani.
Printable View
aman abi aman kimse kıllanmasın alakalı alakasız bütün herkese dert olmuş zaten SS 306, çekilmiyorlar yani.
Eğer bayramdan sonra olursa izleyici olarak katılmak isterim:) bu arada yokmu daha rakip kimse cikmadimi:)
izleyici olmak için 1000km mi gelicen abi :D:D:D
var bi iki tane deneyeceğimiz araç ya bayramdan sonra müsait olduğumda çıkıcam inşallah.
Alican nasil gidiyor :)
Varmi hareket?
kızmaca darılmaca yok herkes yorum yapmış benimde görüşüm bu ; hiçbir vti hiçbir şartta bir pejo ile denenmemeli,geçer geçilir mevzusu değil...
bayramda yollar daha boş olur aslında :)
çıktık daha önce bi araçla günkut, bayramdan sonra daha canlı olucaz inşallah :)
ne demek istediğinizi anlayan var mı acaba ben hiçbişey anlamadım çünkü de? neden denememeli?
yollar boş insanlar dolu ama bende dahil gezmeler vs.:)
Olur olur hepsi zamanla :)
Valla bende anlamAdim alican , bendede rex var Puglada citroenlde deniyorum problem olmuyor brax daha acabilirsiniz bence yorumunuzu.
bi vti bi pug'la deneyince cünüplük mü oluyor noluyor anlamadım ki :D:D
Hahahahaha alican iyi guldum gece gce
sorun olsun diye yapmadım o yorumu arkadaşlar, altında bilimsel bir gerçek yatmıyor yani... kişisel bir düşünce :)
birde şöyle fikrimi açıklayayım; drag ve rollingi gereksiz bulan,aslolan pilotajdır diyen biri olarak,benim mantığım çıkılır bir orman yoluna rally tarzında zaman yarışı yapılır pilotaj sergilenir, yoksa araçtan yük at motoru hangar misali yükle suni şeyler geliyor bana.... :) sonra 450 bg aracım var der gelir bi 200 bg lik madara eder, bunlar olan şeyler....umarım kimseyi kırmamışımdır :icon_tup:
ya benim anladığım tek şey roll ve drag size anlamsız geliyor.
diğer cümlelerin neden kurulduğunu inanın anlamadım yani.
kırılcak bişey yok estağfirullah'ta dediğim gibi biraz alakasız geldi bana yani söyledşkleriniz
Kirilicak birsey yok yorumunza saygim sonsuz sadece cok kaPaliydi simdi acildi
Bilgilendirme icin tesekkurler.
Deneyenler gerncekten anlayisli oldularmi problem olmuyor okadar aracla denedim kimisini taniyordum kimisini ilk defa gormustum kavgam gurultum olmadi ne ben ileri gittim nede onlar problemli denemem olmadi cok sukur
He birde burdaki arkadaslar bizde dahil hayatlqrinin %40 indan fazlasi drag roll ve arac yukleme ofroad tamamen ayri bir spor
Alican bende bir deneme yapayim dedim tsi rocco 160lik ile maymun oldum :D basinca ayar yaptim araba dayanmadi safe moda gecti :D arkadasimda dediki ben bu kadar gecicegimi sanmiyodum dedi rezil oldum :D
yazılım filtre downpipe'lı rocco var işte emre bakalım kaç boy yiycez yazılım arabayı bambaşka yapıyor :D :D
Benim denemeye calistigimda komple egzost vardi sadece 50de bastik ben ole istedim ikinci viteste one gectim sonra 4.500 de vitesi daha atmadan benim araba cakildi o uzadi gitti video var onlarda isticem izler guleriz ekliycem :D
Emre senin dizel spec 206 hdi ne hayranım
Büyükçekmeceye gelirsin 2.8 lt mazot yakarak
Gel bari biz sıkalım :D
oğlum psikolojik baskı kurma lan :D