Hahaaaa gelem tabiiiii sıkarız tabi ama 5 boy avanta vericeksin bide 200 de biter :D
Printable View
Bana kabulll tamamdir selcuk :) anlastikk iskembemizide iceriz cayimizida sohbette esantiyon :D
emre basınç problemini hallet öle dene bu kurtepen canavarlarıyla...
Hahaaaa kaanla geliriz biz :D demirkiran kaan :D
Sende yapılan işlemlerden sonra çok fark ettiğine eminim bizde yapalım mı diye hep düşündük de kıyamadık full orjinal arabaya ama zaten öncesinde de bu araç gayet sağlıklı temiz bir araç olduğundan muhadillerine göre çok daha iyi gidiyordu filtre kitinide paslanmaz krom boru dan yere kadar verip ucuna da aem dry flow hortumuda silikon taktım ben egzoz u da paslanmaz boru dan 63mm düz sona da gerçek otto spec koydum benim üzüntüm bu kadar temiz bir aracın sökülmesinden dolayı idi ama araç sahibi parasını vermiş almış ne yapmak istiyorsa yapar ben üzüntümü dile getirmek istedim
sökük yer yok bende herşey yerli yerinde metal gözükmüyor hiçbirterde :D
valla geçen sene bana bilenen 5 vtec geldi güzelcene biledim hepsini gittiler :D
daha sonra göremedik vtec fln
benide bekleyin :D
63lük paslanmaz ara boru paslanmaya çoktaaan başlamış ve kötü bi egzos sistemi malesef headerstan sonra çok sert flana filan.
filtre sistemi direk radyatörün önündeydi çok kötüydü arabaya güç katmak yerine kesin ve kesin güç götürüyordu. şuan ki yaptığım filtre sisteminin fotosunu çekeyimde yere filtre nasıl verilirmiş bi gör abi :D:D hks mantar var, aem'i sattım kurtuldum hiç sevmiim ben aem'i.
araba sökmekle kötü mü oluyor mustafa abi anlamadım yapma gözünü seveyim:D :D
yani dünkü yeni yetme değiliz öyle bir konusuyorsun ki arabayı harcamışlar helak olmuş gibi, sizde ki halinden çok daha iyi emin olabilirsin.
306yı herkes yürütemez bunu da belirtelim biraz bilgi tecrübe istiyor ince noktası çok;