bunları gizli kamerayla çekmek suçmuydu ?
eğer değilse ben olsam çekerdim
bunları gizli kamerayla çekmek suçmuydu ?
eğer değilse ben olsam çekerdim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Gizli çekimler içinde bir kanun çıkartmışlardı. Arena gibi programların bazı şerefsizlerin ve yüksek mevkilerdekilerin rüşvet vs.vs. durumlarını ispatlamasının ardından. Habersiz yapılan kayıt ve çekimleri yetkisiz kişiler yapmışsa mahkemede delil olarak sunamıyordun galiba.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
gecen sene cevirmeden kactıgın tarıh olmasın o sene aynımıdır geçmiş olsun kanka cok uzuldum valla bayram üstü nerede girdin cevirmeye sizin oralardamı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Polis devleti olmaya devam. Bana da Tunç un söylediği şey daha mantıklı geliyor. Ya da yanlış plaka araç girdi dallamalar. Ama sisteme girdiği zamanda orada plaka model renk çıkıyor karşısına. Anlamadım gitti.
IN BOOST WE TRUST
oncelıkle sunu belırteyım devlet memurlarının attıgı ımzayı mahkemeler dısında kımse bozamaz
bu tarıhten 2-3 gun oncesınde polis cevırmesınden kactınmı yada polıs arabası gorum yolunu degıstırdınmı yada bole bişi bole bişi yasamadıysan
yapman gereken arabanı bıran once cıkarıp servısı gıtmen servıs kayıtlarını alman ve servıs sorumlusunun hangı tarıhler arasın da servıste oldugu bu sureler ıcınde aracın yurumesının ımkansız oldugunun yazılı oldugu bı dılekce almak ve mahkemeye gıderek ıtıraz dılekcesıyle beraber dava acmak ceza parası ve otopark parası tarafına ıade edılır tabı kazanırsan kı buyuk ıhtımalle kazanırsın daha sonrasında ıstersen manevı tazmınat davası acarsın ordanda bişiler alırsın
hayata başka bi açıdan bakın amuda kalkın
boşu boşuna uğraştırıyorlar başka bir şey değil
o çevirmede durmama olayı geçen sene. bu sene doru düzgün çevirmeye gelmedim. geldiğimde de hiç durdurulmadım.
cezanın yazıldığı tarihte araç yoktu bende yaya idim. arabamında motoru takılı bile değildi plakalarımıda aldım. ruhsatımı bile bırakmadım orda. motorun sökük forgetlendiği tarih.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kotü bi olay başına gelen tekrar geçmiş olsun dediğim gibi haklısın ve hakkını savunmalısın sonucta cevırmeyı yapanda insan cezayı yazanda motoru forgetleyende herkes hata yapabılır onemlı olan hakkını savunman
hayata başka bi açıdan bakın amuda kalkın
geçmiş olsun gökhan çok üzüldüm bayram bayram arabanı almışlar hayret ya :@ bu ülkede napacaz bilmiyorum kim bilir bu işin altında ne vardır ya biri kaçmıştır hatalı plaka sana patlamıştır yada bir şekilde bişeler olmuştur sahte plaka işini pek sanmıyorum çünkü zaten megane rs az var siyah megane rs aynı plaka kopyalayıp zor bence ama olmaz diye birşey yok burası Türkiye
bana plaka yanlış yazılmış gibi geliyor. yada zoruna giden biri öyle dayadı. ama cezanın garip yanı gayrettepeden yazılmış olması. ben gayrettepe neresi onu bile bilmem.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Nette videon varsa sıkıntıdan bir polis plakayı alıp bilgisayar üzerinden bir ceza giydirmiş olabilir mi acaba. ***** onlarada koçanı verip doldurun deyip salıolar etrafa.
IN BOOST WE TRUST
malesef bu sabah ayağım sakatlandı arkadaşlar.
neyse seke seke tek ayak üstü emniyete gittim. adama dedim abi görüyorsun ayak sakat zaten aracıda kullanamıcam gel sen beni muaneye sevk etme yapacak ne vaktim var ne ayağım var görüyorsun dedim halimi.
poliste tamam kardeşim işini çözücem dedi emniyetteki ve bana birini yolla camlarındaki filmi söktür 2 tane fotoğraf çek film yok diye plaka görünerek dedi kanıt lazım dedi yoksa kendi yetkimle men kaldırırsam hesap sorulur dedi. bende hallettim dediği olayı.
3 tane foto çektim 1.5 tl ye fotocuda bastırdım. filmleri sökmek 2 dkmızı aldı zaten bi kaç arkadaşla. sonra foto çekip emniyete verdik arabayı aldım masraf etmedim.
büyük bi masraftan kurtulduğum için seviniyorum
her şerde bi hayır vardır derler cidden sabah ayağım sakatlanınca çok kötü moralim bozuldu niye üst üste geliyor diye. neyseki sakatlandım diyede polisler biraz acıdılar yürüyemediğimi görünce ve böyle bir şekilde masraf ettirmeden hallettiler.
adamlar sanki her isleri mukemmel isliyormus gibi bide senden mukemmel olmani bekliyorlar ne olacak su anki istwnbuldaki cevirmeler onuda bilmiom araa garajda aylardir otto var uzerinde
valla egzos ve filmden affetmiyorlarmış artık. yetkileri olduğu halde düzeltip gelsen düşmüyorlar meni illa muaneye gitcen diyorlar.
benim yürüyemediğime acıdılarda yetkisini kullandı. normalde böyle bişi yok muaneye sevk ediyoruz bilgin olsun. yani kimseyi böyle bişile yollama dedi arkadaşlarından başına gelen olursa diye.
ama canlı gördüm bilgisayara giriyor. arac trafiğe uygun yazıyor ve men düşürmesi 15 saniyesini alıyor trafik polisinin. yani muaneye sevk etme olayı caydırıcı olmak içinmiş yoksa isteseler herşeyi yapabiliyorlar. ceza bile iptal yapabiliyorlar buna şahit olduk bu gün.
sağol teşekkür ederim. daha film milmde yapasım yok böyle kafam rahat olucak iyice azıttılar. sanki suçluyuz. zaten suçlu yakalayamzlar bizlere bulaşırlar. yani ceza hatalı olmasına rağmen sırf film var diye yanlışlıkla veya doğru farketmez sonuçta film varmı var yazılmış bi kere diyip itelediler işte.
neyseki kolay çözüldü uğraştırmadılar para mara harcamadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)