kanka çok sevindim valla işin çözülmesine iyi olmus filmsiz daha güzel durur ne o öyle kapkara
sanada geçmıs olsun
kanka çok sevindim valla işin çözülmesine iyi olmus filmsiz daha güzel durur ne o öyle kapkara
sanada geçmıs olsun
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
keske siyah filmsiz bi rs'e plakalari takip fotograflari gonderseydin, mustehak valla![]()
Sabrın sonu selamet olmuşgeçmiş olsun Gökhancım hem ayağına hemde Rs'e
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
teşekkürler kanka her şerrin sonunda bi hayır vardır umuduyla devam yola.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
beyler benım basıma bu durum cevırmede degıl ıcralık durum oldugunda anladım aracımın adına 4 adet cea yazılmıs ben elımde ceza kagıdı olmadıgını ve dırek ankara emnıyete gıttım onlarda cebecıde cezaların toplandıgı yere sewkettı tam 3 yıllık gecmıs dosyalar mırın gırın ederek cıkarıldı sonra ortaya cıkanları anlatsam gercekden burası turkıye demek az kalır dıceksınız ceza kagıtları cıkardı bır bakdım plakanın har bolumunde duzeltme var 06 gm 422 olan plakanın g bolumunde karalama olmus.... dedımkı burası neden karalı har g duzeltılmıs dur abı cezayı ısleyenı cagırayım dedı adam ne dese beyenırsını abı dedım ben a,b,c,d butun harflerı denedım plaka bulamadım en son g bulunca yazdım gıttı dedı sonra dıger kagıtlarda aynı sonra benım cabalarımla plaka arasdırdık sonra 06 PM422 plakalı 94 model bır man kamyok uzerına kayıtlı oldugunu buldum aracın sonra plakalar duzeltıldı ve 4 adet ceza faızlerle beraber 5000 tl bulmus 1 gunumu alan arastırma sonucu buldum
sağolasın tşkler
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)