User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Scooter sorular sorular..

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Scooter sorular sorular..

Arkadaşlar motor ehliyeti alıcam kısa bir süre sonra, motor konusuda uzaylı gibiyim. Birkaç sorum olacak, motorcu arkadaşların bilgi ve tavsiyelerine ihtiyacım var.

Başlangıç motoru olarak ne önerirsiniz? Otomatik olması gerekiyor, debriyaj, vites beni kasar gibi geliyor. kymco agility 125 düşünüyorum, sizce doğru karar mı? 125 cc. başka bir motor tavsiyeniz var mı?

Motorsiklette 2. el mantıklı mı? Yani hayatı riske atmamak için illaki sıfır mı almak gerekir?

Motor için düşük km, yüksek km sınırı nedir? motor ilanındaki 20.000 km. araba ilanındaki 100.000 km. gibi yaklaşık bir rakam var mıdır?

Şimdiden yanıtlar için teşekkürler.

Saygı, sevgi, hoşgörü..
    BBK90 CORSA OPC

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce hiç scooter kullanmadiysan scooter tabiki. ama yok kullandim biliyorum fln dersen 125 lik 150 lik vitesli bişiler ile başlaman çok daha hayirli bence. cbf , ybr , nakit durumuna göre duke 125 tarzi bişilere binebilirsin. km konusunda da sadece şahsi fikrimi beyan edebilrim , devirli makinelerde 5000i , diger makinelerde 10.000 i geçmiş motor almam ben

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende SYM Fidelle II var 125 cc bodrumda kullanıyorum. Vitessiz, sağ elnle gazı çeviriyorsun gidiyor.

Tabi dikkat ve tecrübe şart, evden işe işten eve gideceğim, ayağımı yerden kessin dersen scooter yeterli, bence 2. el al acemilikte hafif düşmeler sürtmeler yatırmalar oluyor.

km sınırı oarak kymco için 20.000 diyebiliriz. 3-5.000 de bulursan uygun temiz daha önce motor tecribesi olan birinden kaçıma derim. Alır almaz yağını filtesi zaten değiştirt, motorsikletlerde her 2.000km de tüm vidaları sıkmak lazım

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çin den uzak dur ne alırsan al : )

alperkmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motor ehliyeti alıcam kısa bir süre sonra, motor konusuda uzaylı gibiyim. Birkaç sorum olacak, motorcu arkadaşların bilgi ve tavsiyelerine ihtiyacım var.

Başlangıç motoru olarak ne önerirsiniz? Otomatik olması gerekiyor, debriyaj, vites beni kasar gibi geliyor. kymco agility 125 düşünüyorum, sizce doğru karar mı? 125 cc. başka bir motor tavsiyeniz var mı?

Motorsiklette 2. el mantıklı mı? Yani hayatı riske atmamak için illaki sıfır mı almak gerekir?

Motor için düşük km, yüksek km sınırı nedir? motor ilanındaki 20.000 km. araba ilanındaki 100.000 km. gibi yaklaşık bir rakam var mıdır?

Şimdiden yanıtlar için teşekkürler.

Saygı, sevgi, hoşgörü..
    oncelikle hayırlı olsun seçtiğin kymco agility 125 o sınıfın o paraya alınabılecek en ıdeal motorlardan bırısıdır.Cant boyu olsun beygırı olsun gercekten hakkını veren bır scooter.Kesinlikle alırken 10.000 km yı asmıs motor alma motorlar araba gıbı deıldır ole 30.000 km de fln satamazsın kımse almaz alabıldıgın kadar az km sını al.Sana benden bır tavsıye ocak subat gıbı al motor sezonunun en olu zamanı

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce hiç scooter kullanmadiysan scooter tabiki. ama yok kullandim biliyorum fln dersen 125 lik 150 lik vitesli bişiler ile başlaman çok daha hayirli bence. cbf , ybr , nakit durumuna göre duke 125 tarzi bişilere binebilirsin. km konusunda da sadece şahsi fikrimi beyan edebilrim , devirli makinelerde 5000i , diger makinelerde 10.000 i geçmiş motor almam ben

arkadaş aynılarını demiş motor hakkında hiçbirşey bilmiyorsan hafif dengesi olan bi scooterla başlaman en iyisi olacaktır. ve alacaksan aralık,ocak,şubat gibi al en ölü zamanıdır motorların.
    feel is everything

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 teker tecruben yoksa ilk olarak ucuz bir scooter ile başlayıp viraj vs motora alışıp sonra peşinden 125-150cc vitesli bir motora geçmek bence çok daha mantıklı geliyor

ayırtıdın butçe ne tam olarak ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben suzuki an 125 kullanicisiyim mesela , çok sorunsuz dertsiz tasasiz bir makine. agirlik merkezi , dengesi falan kullanimi çok keyifli. ikinci el fiyatlari da uygun. model olarak tavsiye ederim..

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne alırsan al aldıktan kısa bir süre sonra sıkılacaksın,yetmiyecek ve hep daha güçlüsünü isteyeceksin.Başlangıç olarak 2.el temiz 10.000km'yi geçmemiş bir motor alman en doğrusu.Kymco iyi bir tercih

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben suzuki an 125 kullanicisiyim mesela , çok sorunsuz dertsiz tasasiz bir makine. agirlik merkezi , dengesi falan kullanimi çok keyifli. ikinci el fiyatlari da uygun. model olarak tavsiye ederim..
    Bende an125 tavsiye ederim 11.000 km maltepe atakoy arasinda hep son gaz hic gaz kesmeden gidip geldim motorunda tek ses yoktu ama benim motor kayisi hakkindaki bilgisizliimden dolayi motor son gaz yokus assai inerken kayisi koptu we komple kayisin oldugu yeri patlatti. Kayisini degistirseydim yada bakimlarini yapsaydim cok uzun zaman kullanmaya dewam ederdim

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2006 model Keeway focus 125 var
    yaklasık 3 haftadır kullanıyorum ve gunde 80 km yol yapıyorum
    benzın sarfıyatı bakımından cok tasaruflu
    baslangıc olarak 125 lık veya 150 lık scooter ıle baslıya bılırsın
    trafıgı ve motor tepklılerını ogrendıkten sonra vıteslı ve daha atak bır motora gecebılırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar, 3.000- 3500 tl gibi bir rakam ayırmayı düşünüyorum ve mutlaka otomatik olacak. günde 100 km. kadar şehiriçi yol yapma planım var.
    BBK90 CORSA OPC

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Beat 2006 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 3.750 TL - 57759037

Yamaha BW's 100 2006 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 2.999 TL - 57849431

bu iki motor seni sıkıntıdan uzak tutar ilanları örnek olarak attım ama bu marka 10k km civarı bi motor eşşek niyetinede binsen sana sorun cıkarmaz..bütçen güzel vay ben bindim şöyle güzel vay orası öyle vay burası böyle diyen çok bilenlerin aklına uyup geriden çin malı motor alma

he bütçen olmasa eyw ama bu parayı gözden çıktıysan kesinlikle marka al

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Beat 2006 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 3.750 TL - 57759037

Yamaha BW's 100 2006 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 2.999 TL - 57849431

bu iki motor seni sıkıntıdan uzak tutar ilanları örnek olarak attım ama bu marka 10k km civarı bi motor eşşek niyetinede binsen sana sorun cıkarmaz..bütçen güzel vay ben bindim şöyle güzel vay orası öyle vay burası böyle diyen çok bilenlerin aklına uyup geriden çin malı motor alma

he bütçen olmasa eyw ama bu parayı gözden çıktıysan kesinlikle marka al
    çin'in yaptığı köprüden geçmem o zaman arabada capon'a girmedik motorda kaçınılmaz olarak girecez demekki. honda'dan kaçış yok arkadaş.
    BBK90 CORSA OPC

Musti PoweR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    activia - bws - spacy falan düşünebilirsin. biraz daha bütçen warsa 4.5 ' a sıfır spacy takılıyo en azından kafan rahat olur bendede çin malı var fakat baktıktan sonra bşey olmuyo tamam parçaları dayanıksız ama ben ne çin malı gördüm hondalara taş çıkaran 45 binde mondial 151 RS war hergün yaklaşık 100 üzeri su taşıyo tık yok dewam 2006 model

Buda benimki ;

Ufak tefek zevkine göre yaparsın fazla dışına çıkmadan. Hem diğerlerinden farklı olur
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alcalttinmi motoru ?

Musti PoweR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet yaklaşık 2 parmak flan giriyo ön davlumbaza. 2 kişi binince resmen yerde gidiyosun. amortisörler en dibinde , daha gideri yok gideri olsa iyice basıcam

buda arkadan ;

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar, 3.000- 3500 tl gibi bir rakam ayırmayı düşünüyorum ve mutlaka otomatik olacak. günde 100 km. kadar şehiriçi yol yapma planım var.

Honda PCX al ozamn Harıka bır motor

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Beat tavsiye ederim, taş gibi bir motordur. bakımlarını düzenli yaparsan asla yolda bırakmaz, arada bir el marşından sıkıntı çıkartabilir ama tamiratı çok basittir. Şehir içinde gayet yeterli performansı var...
    Tango-1 never dies.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)